Viharvadászok ide!!! :))) (beszélgetés)
Van itt még valaki akit érdekel a téma??
Webkamerát szeretnék feltenni egy épület tetejére. Illetve ahol a legalkalmasabb. A wikin a gyakran ismételt kérdéseket megtaláltam, abból sokmindent megtudtam / tudok.. Milyen cuccok kellenek ehhez, pl.
Az érdekelne van még az itt hozzászólók közt olyan akinek van is ilyen közvetítése a " külvilág felé "?
Illetve valószínűleg felmerül majd még néhány kérdés. ( az se baj ha privátba folytatnánk )
Nálunk is... Éjjeli sötétség volt és "gyönyörű" viharfelhők. Mintha láttam volna egy tölcsér foszlányt is, sajnos nem fényképeztem le, kár... mert Közel van Mezőkövesd és talán annak a maradványait láthattam.
Ma reggel 7 előtt jött egy viharjelző sms, miszerint viharos szél, jégeső, felhőszakadás várható... rohantam az időképre, de semmi...
Talán a rendszerrel lehetett valami és tegnap du. helyett most érkezett???
Nem tudom, de még egy kicsit tökéletesíteni kellene ezt a "viharjezést", mert sok emberre a frászt hozzák.
:( itt nem volt Bp-n semmi! Mühüüüühüüü
pedig a fényképezőgépet is előkészítettem...
Vajon még az éjszaka lehet valami.. bár a radart elnézve.. szerintem nyugis éjszakánk lesz!
Wáháháháááááá a sátáni kacaj! :D
igen! :))) Köszi, hogy szóltál!! :)
Néztem én is!
Szóóóóval! :D
Fényképezőgépeket előőő!
hátha fogunk egy - két érdekes villámot, felhőt!
TORNÁDÓÓÓTT! :DDD Nahhh jó.. egy tuba is jó lesz! :)
Sziasztokkk!!! :D
Perszeee!
Mindenki csatlakozhat!!! :))))
Örülök nektek!!! :D
Szia Május! :) :-*
Sziasztok!
Engem gyerekkorom óta lenyűgőz a vihar, villámlás. Napi látogatója vagyok az időkép oldalnak. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül...
Sziasztok!
Én is vadászom,csatlakozhatnék?
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom hozzátok.)
:D nahhh!
azért ennyire neeeee! :D
Hmmmm csendes napok következnek az időjárást nézve..
noooo
vihar! :(
De örülök, hogy ilyen sokan vagyunk!!!! :D
Azt hittem én is, hogy csak én vagyok ilyen vihar őrült! :)