Videokártya: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) milyen tudású? (tudásbázis)
Szerintem agp-s vga kell a gépébe, abból van egyátalán 1gb? Ramot sem lesz egyszerű találni. Gondolom az se ddr3.
Nekem ddr2 kellene, de szerintem előbb vagy utóbb cserélek inkább mindent. Bár i5 processzor árát nézve 8gb ramot tudok venni:)
Gyenge WIN7 nincs
Van 32 bitestre és 64 bites gépre
Ne izélj már!
2.66MHz gyenge?
1Gb RAM gyenge?
250Mb videokártya gyenge? Gyenge persze, de semmi gond
XP 2.66MHZ 512Mb RAM, MMX 64kb videokártya van nekem és semmi nem szaggat, nem akad
Tény, a WIN7-tel nem vagyok tisztában, nem ismerem még, de nem hinném hogy nem lenne jó az a gép
De miért is kell WIN7 és nem XP?
Mert elrémisztették a népeket hogy nincs támogatás
Minden támogatás ami volt letölthető frissithető
Köszönöm a válaszokat! Kevés ez a képkártya, gondoltam :(
A gépem: INTEL (R)PENTIUM (R)4CPU 2.66 GHZ
2.67 GHZ 1 GB RAM
Állítólag a 2.67 GHZ a proci
Az 1 GB ramot duplázni szeretném. És azt mondták, hogy a 250-es képkártyával szépen menne a gépemen a win 7. És a filmnézés is jól menne.
Sajnos alig van keretem fejlesztésre. Talán nem olyan rossz a gépem. Egy kicsit azért többre használom, mint főzési receptekre.
Mi a véleményetek így az adatokkal a gépemről? Talán nem olyan rossz, nem olyan nagyon gyenge.
Binbike nem durvul, tökéletes neki
64Mb, főzési receptekre tökéletes :)
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) ilyen videokártya van a gépemben. Ezzel elmenne-e a Windows 7? Mekkora lehet a teljesítménye? 65 Mb? 125 MB? Biztos nincs meg 250 MB?
Milyen a 250 MB-os neve? Az lenne jó a gépembe, azzal biztosan jól elmenne a WINDOWS 7.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Van valakinek ATI Radeon HD 2600 Pro AGPS 256MB-os videokártyája?
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Hogyan tudom megoldani az alábbi Microsoft frissítési problémát?
- Hogy lehet microsoft wordben a szöveget függőlegesre fordítani?
- Hogyan tudom a Microsoft PowerPointba a kész képet elmenteni?