Vidáman köszöntötték szülinapján az elhunyt ismerősünket... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Van egy kollégám, akivel együtt dolgoztunk 2005-2007. között, majd én máshová mentem.
2019-től újra egy munkahelyen dolgozunk.
Amikor beléptem erre a munkahelyre, voltam egy új kollégáknak szervezett bemutatkozáson, ahol megkérdezte ez a kolléga, hogy miért vagyok itt, amikor mi ezer éve együtt dolgozunk. A 12 év, ami a 2 munkahely között eltelt, fel sem tűnt neki;)
Ez az abszolút bunkóság, ha valaki boldog születésnapot kíván. Persze más, ha azt írja, hogy emlékezem, vagy boldog születésnapot az angyalok között, vagy valami ilyesmi.
Anyukámat márciusban vesztettem el, június elején a születésnapján voltak, akik felköszöntötték, ők mondjuk nem tudták, mi történt, de ha megnézik a lapját, akkor látták volna. Nem mellesleg úgy tudom, hogy az ő hírfolyamukon is megjelent, amit én kiírtam.
Rossz a memóriája szegénynek, te meg lehülyézed.
Ilyenek az emberek.
Van egy kollégám, aki a pár éve elhunyt kolléganőmnek minden évbe ír születésnapjára face-en. Idén szóltunk neki, hogy az illető már sajnos nem él. Válasz, ja tényleg! 😡🤦🏻♀️ A hülyéje még a temetésen is ott volt... De még az sem tűnik neki fel, hogy a haláláig napi szinten találkoztak a munkahelyen, és hogy már nem látja?!
Amúgy valahogy be lehet állítani hogy emlék oldallá tegyék az elhunyt facebook oldalát. A család kérheti, ha jól tudom halotti anyakönyvi kivonatot is kell csatolni. A kellemetlenségek elkerülése végett mindenképp jó, ha van ilyen lehetőség.
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Hogy viseljük el ismerősünket, aki minden egyes találkozás során a gazdagságával és kivételezett helyzetével kérkedik?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára?