Vicces tapasztalat a netes randizásról, társkeresésről. (beszélgetés)
Minek pizsama?:)))
...nem,elmentem vizet inni,majd kikapcsoltam a cam-ot!:P
nekem sincs :D
hu es ugye meleg volt, es lerugtad magadrol a takarot ? ;)
Nekem van!:P
Na azért,mert majdnem kezdtem visszaolvasni!Nem emlékszem,hogy kikezdtem volna veled!:P
veszek kamerat :P
nem mikoztunk valoban nem volt :)
azert az elojatek meg voooot :P
:DDD
Az nagy csoda lenne ;)!
Az ország két különböző pontján állunk a pénztárnál sorba a bevásárlókocsinkkal.....
Ja! És én nem vk az az első randin ágyba bújós fajta (amiről már annyit regéltél...).
ertem. tehat jarjunk surubben boltba, es dodgemezzunk a bevasarlo kocsikkal :)
ez jo. s mond megadod a telszamod ha veletlenul karambolozunk? ;)
Sziasztok. Igazán örülök, hogy itt ennyi pozitív tapasztalattal rendelkező jött össze! Én nem vk ilyen szerencsés......
Pl. "rám talált" egy igazi Táltos! Aki a levelezések során már neten keresztül látta az aurám színeit, majd már azt is, hogy mi egymásnak születtünk.......! Feltétlenül találkozni akarta velem, nyaggatott minden mondatában ezzel, majd gáláns módon felajánlotta, hogy leutazik félútig. Én pedig ugyanilyen gáláns és finom módon köszöntem, de nem éltem a lehetőséggel. Aztán még hetekig bombázott msn-n az üzeneteivel, míg végül töröltem a reg.lapomat és msn címet változtattam.
Olyan pasit is láttam, akit az életben látásból ismertem, és jól azonosítható volt a jelentős füllentése..........A messziről jött emberek! Elment - az amúgy sem túl sok - kedvem a netes ismerkedéstől. Ha a pénztárnál álló véletlenül neked tolja a bevásárlókocsiját, és elbűvölő mosollyal elnézést kér, ott a kémiai reakciókból egy sor felesleges, üres kört meg lehet spórolni.....
sajnos lemaradtam rola. :S
boldog. nagyon. S nem velem :(
:)
pillanatnyilag soknak tunik nagyon is.
ram? nem nehez.Oxygeen voltam mindig itt, es mindenhol az vagyok ahol fent vagyok a neten :)
127 km?Az nem sok!:P
nekem jó a memóriám,emléxek mindenkire!Rád is!:DD
en csak ma neztelek meg, es jottem ra 127 km van koztunk :P
ritkan nezek meg bemutatkozasokat. bar te ha megnezel, es a cimet amit talalsz megnezed, akkor megismerhetsz ;)