Vicces esküvői ajándék fiatal párnak! Mit vennétek? (tudásbázis)
mi augusztusban megyünk esküvőre és úgy terveztem,h kívánságfát készítek.valamiilyesmit:
Mókásakat írtatok.
Szerintem nem árt ha tudunk dolgokat a párról. Ha útban a baba, és azért az esküvő, más " tárgyakon " gondolkodnék.
Vagy már nem először házasodik egyik fél se, akkor más mókás, de hasznos is lehet egyben..
Sziasztok!
Hamarosan esküvőre megyünk és szeretnénk valami vicces ajándékkal meglepni a párt. Tudtok esetleg valamilyen ötletet adni? :)
Én a Windows Movie Maker segítségével készítettem videót. Az örök igazság: ismerni kell, kit ajándékozol meg, az ajándék csak úgy "ütős". A zenét és a képeket is jól kell összeválogatni, hogy találjon az ajándék.. :)
Másik ötlet, szintén képekkel, egy keményfedeles fényképalbum, amit azt hiszem, a PhotoHall-nál, vagy DM-ben is elkészítenek neked.
a neten van -mindenki áruháza-.
ott is jó dolgokat lehet kapni.
Sziasztok!
Mi a hétvégén voltunk esküvőn. A párról tudni kell, hogy mindkettőjüknek második házassága,meg van mindenük és természetesen nagyon jó a kapcsolatunk, így az ajándékunk nem volt sértő, sőt, nagy örömöt okoztunk vele. Egy erotikus társasjátékot kaptak. :-)
Azt még megcsinálhatod>Kell hozzá 10-20csokor petrezselyem.A vendég fogadáskor átadod.A menyasszonynak el kell adni,pl.100ft/csokor--addig nem mehet férjhez.A násznép gyorsan szétkapkodja.
Mondjuk ez egy lánybúcsún is jó.Csináltatsz egy pólót,olyan felírással,hogy> SZOMBATON FÉRJHEZ MEGYEK!Kimentek délután a városba,és a menyasszonynak el kell adnia a sok petrezselymet.
Ne félj,a járókelők segítenek,de olcsón kell adnia.
Amit én láttam;egy menyasszonyi csokor>;fakanalak,habverő,tésztaszűrő,teaszűrő,levesszedőkanál,nyújtófa,üvegmosó-autómosó kefe,stb
Fehér tüllbe csomagolva,apró cetlikkel,hogy mikor és hogyan használja,csilli-villin díszítve.
A másik:Csorba tányérok,bögrék,szépen eggyessével becsomagolva,ráírva;1,veszekedés,2,veszekedés,3,veszekedés.De szólni kell,hogy akkor bontsa ki.
Jó ajándék a következő is: egy nagy tégla (építkezési) lyukaiba pénzt lehet tenni, oldalára felírni: Ez legyen boldogságotok alapköve! Majd becsomagolni egy dobozba masnival átkötni. Amikor átveszik az ajándékot elképzelni sem tudják, hogy mi lehet benne ugyanis nagyon nehéz.
Másik: Egy esernyőbe sok-sok papír pénzt tenni, összecsukni majd becsomagolni. Amikor átadjátok mondjátok, hogy nyissák ki az ajándékot.... amikor kinyitják az ernyőt (mondani kell, hogy felfele tartsa), akkor a sok pénz szanaszét fog hullani és akkor mi azt mondtuk, hogy pénzeső hulljon Rátok. Az ernyő kiválasztása nagyon fontos! én vagy 12 db-ot próbáltam ki mire sikerült olyat választani ami az első gombnyomásra kipattan úgy, hogy szét is nyílik gyorsan (ha nem így történik akkor elvész a meglepetés öröme!) Még otthon a 80 db 1000 forintossal is elprobáltam a jelenetet és nagyon klassz volt :) de azért izgultam, hogy minden ok legyen.
Egyszerű és gyors: Ásó, kapa, nagyharang.
Első kettő gyermek méretű, baumaxx, praktiker, egyszerű vasműszaki is árulja.
A nagyharang bonyolultabb, kell hozzá egy kaspó és ezüst vagy arany színű festék, belekötni egy fémdarabot egy csini madzaggal, hogy kolompoljon.
Mi ezt kaptuk, és imádtuk!
További ajánlott fórumok:
- Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz?
- Mit vennétek ajándékba a 23 éves fiú tesótoknak?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- Milyen ajándékot vennétek egy 70 éves férfinak szülinapra?
- Milyen karácsonyi ajándékot vennétek egy 22 éves fiúnak?