Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz? (beszélgetés)
na lehet gratulálni? hogy vannak a babákok?
hogy telt a szülinap? mi lett az ajándék?
március 20-22 káposztásmegyeren
tatabányán most hétvégén lesz egy vasútmodell kiállítás.
pontosan milyen modellekkel foglalkozik? RC autó? vonat, repülő, helikopter stb?
Melyik újságra gondolsz, mert én még nem is láttam ilyen újságot?
mit szólna egy modellezős újság előfizetéséhez?
A nagy nap március 19-én lesz, akkor lesz a névnapja. De az ajándékot hamarabb be kell szerezni, mert valószínűleg akkorra már befektetnek a babák miatt.
Több hobbija is van: Halak, villamosok, modellezés, de most valahogy semmi ötletem nincs...
Na látod! Legalább nem kell törni a fejed,hogy mit vegyél.
csatlakozok a véleményedhez. egyébként mikor lesz a nagy nap? szeret PC-n, PS2-n játszani? szereti autóval foglalkozni? mijen hobbija van?
Ilyen felfogással akkor az elkövetkező években minden szülinapot, névnapot, karácsonyt stb. le lehetne tudni azzal, hogy itt van neked ajándékba a két gyerek.
megnéztem a képeket. Gratulálok!!!! Nem is értem,hogy minek az ajándék ezek után.
Megnéztem az ultrahangos képeket. Ennél nagyobb, szebb ajándékot lehet adni ? ?
azt hittem ez egy fórum, ahol beszélgetni szoktak. vagy?
Ti itt beszélgettek ? ? ? :-)))))
Ha él az anyukája, és eltette annak idején az első kiscipőt, vagy valami kis ruhát, azt csomagolnám be. :-)
Igen, a saját férjemnek, és kb. 10000 Ft-ot szánok rá.
azt ami a hobbija, ne gondold h attól h apa lesz hamarabb felnő. ha szeret bringázni, vegyél kesztyűt, ilyesmi.
Attól függ,hogy Te kije vagy az apának?
itt ül melettem a férjem aki 30 éves és májusban apuka lesz.
Azt kérdezte mennyit szánsz rá és máris mondja Ő minek örülne....
Szeretnék ötleteket kapni, mert teljesen tanácstalan vagyok. Köszi!
További ajánlott fórumok: