Viburcol kúp tapasztalatok fogzásnál?Esetleg valami ötlet fogzásra?1 éves babánának (tudásbázis)
Én sem vetem meg a cumit. Arról könnyebb leszoktatni a gyereket, mint az ujja szopásáról.
Nálunk ez csak így jött. Sokáig szopiztunk, igény szerint szoptattam- még az esti szopi megmaradt- és a cumira, cumisüvegre nem volt szükség. Amikor megpróbáltuk a szájába nyomni, nem tudott mit kezdeni vele. A cumiva meg csak játszott a későbbiekban is. A fogó része nagyon tetszett neki, ahogy csörög. Úgyhogy nem eröltettük. Az ujját sem szopja. Remélem, ez a bölcsi kezdetével sem fog megváltozni.
Nekünk nem igazán használt. Én benyúltam a szájába, megmaszíroztam, megnyomkodtam az ínyét. Ez nem igazán tetszet neki, de utána jobb volt.
Mások fájdalomcsillapítóra esküsznek.
Nekem 8 hós a kisfiam, az elején használt, de később már hozzászokott és akkor nem.
Sok homeopátiás gyógyszer van amit ajánlanak, de nem mindenkinél használ. Legtöbben a Chamomilla 15Ch-t használják.
Vagy nagyon fájdalomnál fájdalomcsillapítót is lehet nekik adni.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudom kezelni 2 éves kisfiam fenekét, ha fogzásnál kimarta a hasmenés?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- A fogzásra való homeopátiás bogyókat, mennyi vízben kell feloldani egy 7 hós babának?
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?
- Sziasztok.Ti mikor szoktátok fogzásnál alkalmazni a homeopátiát, ha nem egyértelmű, hogy mikor jön a gyerkőc foga?
- 39 fokos láz fogzásnál normális? A családom orvoshoz akar küldeni a gyerekkel