Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Viburcol kúp tapasztalatok fogzásnál?Esetleg valami ötlet fogzásra?1 éves babánának fórum

Viburcol kúp tapasztalatok fogzásnál?Esetleg valami ötlet fogzásra?1 éves babánának (tudásbázis)

11. fancsalilany (válaszként erre: 10. - Cbe267d9cf)
2010. aug. 19. 15:56

Én sem vetem meg a cumit. Arról könnyebb leszoktatni a gyereket, mint az ujja szopásáról.

Nálunk ez csak így jött. Sokáig szopiztunk, igény szerint szoptattam- még az esti szopi megmaradt- és a cumira, cumisüvegre nem volt szükség. Amikor megpróbáltuk a szájába nyomni, nem tudott mit kezdeni vele. A cumiva meg csak játszott a későbbiekban is. A fogó része nagyon tetszett neki, ahogy csörög. Úgyhogy nem eröltettük. Az ujját sem szopja. Remélem, ez a bölcsi kezdetével sem fog megváltozni.

10. cbe267d9cf (válaszként erre: 9. - Fancsalilany)
2010. aug. 19. 15:37
Tudom, van aki így gondolja, de én nem tartozom a cumi-parások közé. Én az "inkább a cumit rágja, mint az ujjával ferdítse el a fogait"-táborba tartozom. Kinek a pap, kinek a papné... :)
9. fancsalilany (válaszként erre: 8. - Cbe267d9cf)
2010. aug. 19. 15:17
Hál' mi nem ismerjük a cumit.
2010. aug. 19. 15:01
Én a teljes palettát kipróbáltam a Viburcoltól a fájdalomcsillapítón át a masszírozásig. Mind csak átmenetileg segített. Egy dolog segít neki folyamatosan: a cumi. Ha fogzik, egész nap a szájában van. Én meg hagyom. Egyébként ilyenkor az én fiam is kevesebbet eszik. Logikus, ha fáj a fogam én sem rágcsálok... :)
2010. aug. 19. 13:42
Ti hogy áltok a kajákkal ilyenkor?nekem semmit sem eszik csak pár falatot meg a szopi egész nap.
2010. aug. 19. 13:38
Nekem a Dentinox gél használt a legtöbbet.De néha muszáj volt fájdalomcsillapitot is beadni.De azt nagyon ritkán.
2010. aug. 19. 13:38
Most jön a 9. foga szegénykémnek és ez a hátsó neki,jó nagy pukli van a szájában és egyfojtában szenved.Van nekem itthon gengigel baby de ez nem valami sokat használ.Így szoktam neki adni néha nurofent.
2010. aug. 19. 13:35

Nekünk nem igazán használt. Én benyúltam a szájába, megmaszíroztam, megnyomkodtam az ínyét. Ez nem igazán tetszet neki, de utána jobb volt.

Mások fájdalomcsillapítóra esküsznek.

2010. aug. 19. 13:34
nálunk a dologél jött be, ez fogínyre való propoliszos kenőcs. Szerette a pici. Meg hát a borostyán-nyaklánc...
2. Judy24 (válaszként erre: 1. - MANCIKA123)
2010. aug. 19. 13:34

Nekem 8 hós a kisfiam, az elején használt, de később már hozzászokott és akkor nem.

Sok homeopátiás gyógyszer van amit ajánlanak, de nem mindenkinél használ. Legtöbben a Chamomilla 15Ch-t használják.

Vagy nagyon fájdalomnál fájdalomcsillapítót is lehet nekik adni.

2010. aug. 19. 13:32
Viburcol kúp tapasztalatok fogzásnál?Esetleg valami ötlet fogzásra?1 éves babánának

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook