Vettem a DM-ben Hada Labo Tokyo maszkot, hogy szép legyek a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyelőre.
Gyermekkoromban figyelmeztettek, h ne öregedjek meg ha tudok rajta segíteni. Nem tudtam, klasszikusssssssss lettem.
Amúgy hogy a tapasztalataimat is leírjam. Ha érdekel vkit.. 🤭
2-szer raktam fel a maszkot két egymas utani nap, mert telenyomatták krémmel a tasit aztan belefért bőven, fél-fél órára. Először mart egy pár percig, aztan mar nem, másodszorra meg abszolute nem. Drága volt, de sokkal szebb lett tőle a bőröm, kicsit feltöltődött, a ráncok is halvanyabbak lettek(ezt semmilyen arckrémmel nem értem el eddig) úgy hogy valószínű minden hónapban beruházok egy ilyenre. 1200 ft volt, ennyit megér az ember bőre, szépsége. A kozmetikus ennél biztos többet elkér egy alkalommal. Szuperjó termék ez. Ja, es en az antiaging-eset használtam. Szép pink tasi, kollagénnel.
Szerintem, ez távolról sem igaz. Ott van a - talán legszebb - szinésznő, Shin Min Ah. Gyönyörű arccal, nagyon jó képességekkel. Most kb. 38 éves. Ha megnézed, van azért olyan filmje, ahol nagyon is látszik, hogy csak távolról olyan szép a bőre. Közelről meg azért látszódnak a korosodás jelei.
Közelről csak a kamaszoknak szép a bőre, úgy mint mondjuk európában.
További ajánlott fórumok:
- Nem hoztam maszkot, úgy néznek rám az orvosi rendelőben...
- Kérvényezhető a magántanulói státusz, ha nem akarom, hogy maszkot hordjon a suliban a gyerek?
- Győrben melyik utcákban kötelező maszkot használni?
- A Dm-ben cserélnek vissza sminket, ha véletlenül rosszat vettem? A blokk megvan!
- Lehet baj, ha nem vettem fel maszkot és úgy dobtam ki a macskaalmot?
- Volt vagy 2 éve egy fogyis pezsgőtabletta amit a DM-ben vettem és szerettem, emlékszik-e rá valaki?