Vetélés utáni terhesség kinek, hogy alakult? (beszélgetés)
spontán vetélés után egy egészséges terhesség, már 9 éves.
Aztán két missed ab és megint egy egészséges terhesség - vérhígítót kaptam - most 5 éves.
Szeretnénk egy harmadikat, most egy spontán vetélés 6. hétben az első próbákozás eredménye.
Ne adjátok fel mert azért sikerülhet csak van akinek nehezebben. Persze a vizsgálatok fontosak de próbálkozni kell.
Műtétileg befejezett vetélésem volt.
A következő terhességem 5 hónapig vittem.. 😭
Szerintem ilyenkor érdemes orvost fogadni, és csak rá hallgatni.
Nekem is volt egy hasonló, csak szülés, kb 5 hónaposan, és a következőnél veszélyeztetett voltam, mert a méhszáj kinyílt.
S hiába a kis műtét, szigorú fekvés, naponta összesen 1 órát lehettem fent. Mármint állni, járkálni.
Minden rendben lesz ne izgulj ezen!
Ha elmegy a baba, az nem a korai teherbeeséstől lesz/van.
Hanem valami egyéb probléma.
Bizzunk benne, hogy remdben lesz minden!
Folsav, hülyeség, ahhoz rettentő mennyiséget be kelle szedned! Már mint nem maga folsav a hülyeség, hanem sok a soktól elvetélhetsz.
Sziasztok
Akinek vetélés után egyből vagy viszonylag hamar sikerült újra teherbeesnie, annak problémamentes volt a terhessége vagy esetleg újra vetéléssel végződött? Van valami amire esetleg jobban oda kell figyelni? Mi az a vitamin ami nagyon fontos lehet?
Vetélés után közvetlenül újra teherbeestem, nagyon félek nehogy baj legyen. Mert egyébként egészséges vagyok, nincs problémám így nem tudni mi okozta a vetélést.
A femibiont szedem mint terhes vitamint. Folsavat is szedtem mellé pluszban de azt olvastam a túl sok folsav is okozhat vetélést. Nem tudom már mi a jó...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Vetélés után meddig mutatja ki a HCG-t a terhességi teszt?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... nem adtam fel, és...