Vetélés után első peteérés ilyen fájdalmakkal? (tudásbázis)
Voltál kontrollon/vérvételen/csináltál tesztet, hogy kiürült-e a HCG?
Amúgy én a helyedben felhívnám az orvosom, én is erősebbnek éreztem a peteérést vetélés után, de a csont és a hát fájdalom nem jelentkezett.
Szerintem az a biztos, ha lát orvos, vagy legalább beszélsz vele.
Jobb félni, mint megijedni.
Sziasztok.
26 napja vetéltem el 6 hetesen , 10 napig véreztem.
Éreztem enyhe szurkáló érzést tegnap a méhemnél enyhén ami peteérésnél szokott lenni, viszont ami most megijeszt az a borzalmas mell fájdalom. Tegnap óta borzasztóan fáj, érzékeny, néha lüktet, szurkáló érzés.
Nem a mellbimbóm érzékeny, hanem az egész mellem főleg oldalt. Régen is fájt peteérésnél de ez most sokkal erősebb fájdalom. Már a csontjai a hátam és belefájdul néha.
Ez már a peteérés lehet?
A hormonok játszanak velem azért ennyire erős a fájdalom?
Esetleg a vetélésem is közre játszhat?
További ajánlott fórumok:
- Peteérés után a legkorábban mikor mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, ha várandós vagyok?
- PCOS+IR lapar után 28 napos ciklusok előtte egyáltalán nem jött meg, de továbbra sincs peteérés. Ilyenkor mit lehet tenni?
- Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Mennyi idő után "indul be" ismét a peteérés?
- Sok ismerősömnek miután abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hónapokra leállt a peteérése.Szerintetek mennyire jók a fogamzásgátlók?
- Mensi után egy nappal voltunk együtt a férjemmel azóta 37.1 és 37.2 a hőm!De peteérésem most van ez a peteérés jel vagy terhesség is lehet?
- Peteérés előtt 2-3 nappal, közvetlenül peteéréskor vagy peteérés után történő együttlétből lesz nagyobb valószínűséggel baba?