Vesemedence-gyulladás megelőzése (beszélgetés)
Köszönöm!
Igen..már érdeklődtem...igazából ajánlották,de jó lenne tapasztalatot cserélni valakivel aki hasonló cipőben jár...elég sok gyerek esik át vesemedence gyulladáson.. :(
Ebben nincs tapasztalatom,én nem érzem szükségét az ilyen fajta megelőzésnek,mert elég ritkán fordul elő.
De ha én lennék a helyedben,beadnám a kislányomnak.
Ha nagyobb városban laksz,menj be pár gyógyszertárba,és kérdezd meg a gyógyszerészt,és a védőnőt is,a sok véleményből biztos ki fog kristályosodni valami.
...hmmm...és megelőzésre jó??
Persze a kislányomnak 100% os bio változatot venném...olyan üvegeset....
Nem volt még rá szükségem,de tartok itthon,a körzeti orvosom javaslatára.
Nagy ritkán"felfázom",és akkor egy antibiotikumos port ír,de rákérdeztem,hogy lehetne-e antibiotikum nélkül is gyógyítani,és akkor mondta,hogy szedegessem ezt,mikor a legapróbb tünetét is észlelem,és lehet,h elmúlasztja.
Kicsi lányom 2 éves...már kétszer volt vesemedence gyulladása. ( mindíg augusztusban)
Jön a jó idő...lassan a nyár...már előre rettegek,hogy nehogy megint elkapja....Ismerem az okokat,sokat olvastam utána,voltunk Kontrasztanyagos vizsgálaton is,ott minden ok volt.
A tőzegáfonyáról olvastam:
Eredményesen használják a bakteriális húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére, segít az egészséges vizeletürítés fenntartásában.
vasítja a vizeletet, és ezáltal megöli a húgyúti fertőzéseket okozó baktériumokat. A jelenlegi kutatások szerint a tőzegáfonya megakadályozza az E.coli baktérium megtapadását a húgyhólyagban....
Szóval szerintem használhat...
Van valakinek tapasztalata? Nem kísérletezni akarok,hanem olyan természetes megelőzést ami sok esetben eredményes!
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Pyelectasia - vesemedence tágulat. Segítsetek!!!
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Hólyaghurut, vesemedencegyulladás - vajon van természetes "gyógyszer"?
- Megfázás, influenza megelőzése
- Ki mit használ vagy használt a terhességi csikok megelözésére?