Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Veseciszta? Vesekő? fórum

Veseciszta? Vesekő? (beszélgetés)

5. 9370250d08 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 28. 15:09
Drukkolok! 🍀
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 9370250d08)
2021. okt. 28. 15:02

Jaj én is remélem hogy ,,csak" ennyi a baj. 16:30 kor lesz a ct. Nagyon félek és izgulok. Pl most nem fáj meg ugy ma sem fajt. Tegnap éreztem kicsit.

Köszi hogy válaszoltál!!

3. 9370250d08 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 28. 14:45

Szia!

Nekem volt hasonlo; akkor abban maradtunk; hogy valoszinuleg vesehomok. Pici problemat okoz; de UH-on nem latszik semmi.

Ittam teakat; vitamint szedtem; fajd.csillapitok, azota rendben vagyok.

Az nem baj; ha lesz CT is.

2021. okt. 28. 14:43
Nem tudom a kérdésedre a választ, de 5 liter vízet inni naponta szerintem nem ajánlatos.
2021. okt. 28. 14:30

Sziasztok.

Egy hónapja volt egy húgyútifertőzésem. Kaptam Antibiotikumot és rendbe jöttem. De azóta is érzem a bal vesémet. Nem állandóan nem mindig és nem olyan örüljön hogy gyógyszert kelljen bevenni rá de érzem. Nincs lázam nincs hányingerem. Többször volt már vesekövem, de azoknak nem ilyen tünetei voltak. Vizsgálták ultrahanggal nem találtak semmit. Voltam laborban ahol a vérképem jó volt a vizeletemben pedig találtak vért de én nem látok benne semmit. Nagyon sok vizet iszok négy 5 l-t naponta. Sajnos olvasgattam a neten és a vese cisztának is ilyen tünetei vannak. Ma lesz CT vizsgálatom. Nagyon félek mi lehet ez. Valakinek volt már ilyen panasza vagy tünete?

Az eredményt csak jövőhéten kapom meg, addig meg esz az ideg. Tudom hogy nem itt kell választ keresni. Csak némi infó kellene hátha járt valaki így.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook