Vérnyomásmérő (beszélgetés)
és tudásban jobb akármelyiknél :D :D
Még a sztrokot is kijelzi :D a legjobb a piacon :)
Na igaz nincs rá 10 év garancia de nem is kell mert ugy is jön ki ujabb :D
Na igaz nincs hozzá nyomtató de nekem nem is kell igy kitünö választás :D :D
A magas vérnyomást kell inkább megelőzni, az alacsonytól nem fogsz agyvérzést kapni!
Nekem régen mindig alacsony volt, de soha nem mondta a doki, hogy vegyek vérnyomásmérőt
szerezd visszaaaa!!
Én végig sírnám magam ha a készülék elveszne!!! végig boxolnék mindenkit hogy hol a gééP!!!! és ez komoly nem vicc :)
És azon is gondolkoztam már hogy nem-e hülyeség-e ez az egész méresgetösdi??
Mint tudjuk a mai világban már mondanak mindent, és mint tudjuk mindent elakarnak velünk hitetni, azt nem tagadom hogy nem vér folyik bennem-bennünk, de tényleg létezik olyan hogy vérnyomásmérés??
150 az már magas :D
Nekem 90 per tudom is én mennyi volt a dokinál :D
szio :)
Köszy hogy írtál,
Nem akarlak megbántani, de jobb lenne ha mind meghalnánk és akkor nem kell semmilyen műszer :D :D
de nem igazam van??
Elég magasnak tűnik, pláne gyógyszer mellett! Az alsó értékre is nekem a 100 fölöttit már rossznak mondták.
Nem próbálta a doki másik gyógyszerrel beállítani az értékeket? Nekem azt mondták, nagyon egyéni, ki melyik gyógyszerre reagál megfelelően.
Kénytelenek vagyunk megvenni a vérnyomásmérőt és a gyógyszereket, mert a magas vérnyomás nagyon veszélyes tud lenni. Egy régi osztálytársam férje kb. 40 évesen magas vérnyomás miatt halt meg. :(
Hja, mondta, hogy vegyek egyet, az enyém mondjuk úgy egy költözésnél sajnos elmaradt, OMRON volt, megbízható. Nem lett pótolva. Pedig fontos lett volna.
Plusz gyógyszert írt fel, de 1500 FT volt, s arra gondoltam, mi van, ha az ember nem tudja kifizetni a gyógyszereit, vérnyomásmérőt?
Koporsó?
Orvos mérte most egy héten kétszer:
149/108
166/109
Vérnyomáscsökkentők mellett.
Bár a mostani élethelyzetben ha több lenne sem csodálkoznék.
Na értelek, de mi van ha beszárad?? van hogy olyan szarok a tollak :(
lehet az Omron M10-et veszem meg a másik helyett, igaz nem fér bele 3500 bejegyzés, hanem 168 bejegyzés, de legalább elmenthetö idövel is nem csak dátummal :D :P
priviben ajáljatok boltokat ahol érdemes megvenni, és nem horror áro n kínálják, mert láttam a neten hogy valaki ennyiért valaki annyiért adja :D
1 db toll+ 1 db füzet nem került 20eFt-ba! :)
De miért akarsz Te annyit írni? Egész nap csak vérnyomást mérsz? Akkor esetleg vehetsz 10 db tollat + 10 db füzetet! Akkor sincs + 20 ezer Ft!
11 ezer ft+adapter+mandzsetta :D
Értelek mit mondasz, de szenvedjek a sok-sok tolal? :D
Miért is nem elég Neked a tartós elem a készülékhez? Az enyémben több mint 1 éve ugyanaz van, és még nem merült le! Te egész nap vérnyomást fogsz mérni, hogy még adapter is kell hozzá?
Ezt én nem értem!
Te mire fogod használni a vérnyomásmérőt?
Bocs, de neked hány mandzsettára is van szükséged? Gondolom, nincs extra méreted, hogy ne érne körbe a normál méret!
Vehetsz 30 ezerért, de minek?! Amit átküldtem Neked, ott 11-12 ezer Ft-ért megveheted.
Ha Neked megér 18 eFt-ot, hogy pendrive-ra teheted, és gépre viheted az adatokat, az már a Te dolgod! Nekem nem érne ennyit!
Ha rám hallgatsz, rájössz, hogy az életben nem fogod ennyit használni, mint amennyit most filózol rajta! :)
az omronnal 1 bajom van!!! csak dátumot lehet beirni, idöt nem, ez tényleg igyvan?? azt még elnézem hogy nevet nem lehet beleirni, pedig jo lenne!!!!
elvesztem a vérnyomásmérök világban segitség help :D :P
ja és megfelelö legyen a szerviz háttere :D
szerintetek moshato legyen a mandzsetta vagy sem?
Kicsit segítenétek nekem!!
Még annyi extra kívánságom van a belsö memorián kívül hogy:
feltudjam a mérést dátumozni, ill hogy hány orakor-perckor ( esetleg másodperckor ha van ilyen) lett mérve, ill odairni a nevet hogy kié, van ilyen? :D
na meg hát legyen maszív a készülék, meg lehetöleg multi mandzsetta is legyen hozzá :D
ja meg hát pc-re tudjam kötni,hogy az adatokat átmásolni :D
meg ugye elemröl is lehesen müködtetni, meg adapteröl is :D
na aszem nagyobb igényem nincs :D
jöhet mindenfajta :D :P