Vérképben bilirubin +, és haemoglobin +++ mindenfele tünet nélkül minlehet? (tudásbázis)
Nemer Eszti, köszönöm a megnyugtatást. Csak a vizeketben a három keresztes haemoglobin szerintem mindenhol túl sok 🙂 de most mábnem idegeskedem rajta, énnis arra gondoltam, hogy 10 nap antibio és 13 nap intenzív hasmenés nagyon összezavarhat mindent.
De holnap igyekszem beszélni az orvosommal.
Ja, én most nem is a hasmenés miatt vagyok megijedve, az mostbígy a 13. napon elkezdett csitulni.
A laboreredményem az, ami nyugtalanít, a bilirubin lehet epenvagy máj, a vér a vizeletben meg sokminden, de egyiknek sem erzem semmilyen tünetét sem.
Az hosszú antibiotikus kúra rendesen tönkre teszi a testet.
Ne idegeskedj a vérkép eredménye miatt! Csak türelem.
A vérkép értékeket nem venném olyan komolyan, mert pl. az az érték ami normális tartományban van az egyik országban, az a másikban már nem.
Egyszerűen egészségesen kell táplálkozni, megnyugodni, időt adni a szervezetnek, hogy gyógyuljon. Újabb gyógyszerekre meg nincs szükség. Nekem ez a véleményem, én ezt tenném.
Gyógyulást neked!
Én nem voltam orvosnál.
A prob.úgy derült ki,,hogy pár nappal később kezdtem,,és egyből jött a hasmars,,abba hagytam elmúlt.
Megint szedtem ,,megint meghajtott.
Úgyhogy hagytam.
De 24 nap kúra volt,,kitapasztalhattam.
Jobbulást.
Hát, én igyekeztem mindent betartani, amit a doki mond. A probiotikumot pláne, hiszen rottyon van a bélflórám, muszáj helyrerakni.
De konzultálok majd termêszetesen az orvosommal, mert ez nagyon váratlanul ért. Mindenre számítottam, de erre a két értékre, hogy rossz lesz, pont nem.
Neked a probiotikumtól mi volt + a vizeletben?
Tettél ellene .
Itt nem a probiotikumokra gondolok.
Inkább rostok,,talán jó lenne egy kis útifű maghéj.
Ja probiotikum,,, nekem a kúra alatt pont az okozott ilyet .
Az még hozzátartozik, hogy nem első vizelet lett vizsgálva, mert nem mondták, hogy erre is készüljek.
És elnézést az elírásokért, kapkodva írtam.
Ma voltam gasztroenterológián, mert egy 10 napos antibiotikum kúra után majdnem két hete intenzív, vizes hasmenesem van.
Volt laborvizsgálat és vérkép is. A vérképwmben pár hajszálnyi határértwkwn felüli adat van, de a vizeketemben a bikrubin egyszer pozitív, a haemoglobin oedig háromszor.
Hasi UH-n minden szervem (vese, máj, lép, epe, hasnyálmirigy, belek) normális, nem látszik rajta kóros elvaltozas. Se epegörcsöm, hasi fajdalmam nincs, ami a bikirubint esetleg indokolná, se felfazásos tünetem, ami véres vizeletet okozna.
Van valakinek ötlete, mi lehet? Eléggé mwgijedtem.
További ajánlott fórumok:
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Kastélyok mindenfelé
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Szeretek mindenféle finomságot sütni a férjem kedvére.