Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vérképben bilirubin +, és haemoglobin +++ mindenfele tünet nélkül minlehet? fórum

Vérképben bilirubin +, és haemoglobin +++ mindenfele tünet nélkül minlehet? (tudásbázis)

tegnap 22:01
És most latom, hogy a kérdést isnrosszul írtam ki, a vizeletben van egy kereszt bilirubin, és három kereszt haemoglobin.
tegnap 21:54

Nemer Eszti, köszönöm a megnyugtatást. Csak a vizeketben a három keresztes haemoglobin szerintem mindenhol túl sok 🙂 de most mábnem idegeskedem rajta, énnis arra gondoltam, hogy 10 nap antibio és 13 nap intenzív hasmenés nagyon összezavarhat mindent.

De holnap igyekszem beszélni az orvosommal.

tegnap 21:48

Ja, én most nem is a hasmenés miatt vagyok megijedve, az mostbígy a 13. napon elkezdett csitulni.

A laboreredményem az, ami nyugtalanít, a bilirubin lehet epenvagy máj, a vér a vizeletben meg sokminden, de egyiknek sem erzem semmilyen tünetét sem.

tegnap 21:46

Az hosszú antibiotikus kúra rendesen tönkre teszi a testet.

Ne idegeskedj a vérkép eredménye miatt! Csak türelem.

A vérkép értékeket nem venném olyan komolyan, mert pl. az az érték ami normális tartományban van az egyik országban, az a másikban már nem.

Egyszerűen egészségesen kell táplálkozni, megnyugodni, időt adni a szervezetnek, hogy gyógyuljon. Újabb gyógyszerekre meg nincs szükség. Nekem ez a véleményem, én ezt tenném.

Gyógyulást neked!

6. libikóka (válaszként erre: 4. - Szilvalé)
tegnap 21:43

Én nem voltam orvosnál.

A prob.úgy derült ki,,hogy pár nappal később kezdtem,,és egyből jött a hasmars,,abba hagytam elmúlt.

Megint szedtem ,,megint meghajtott.

Úgyhogy hagytam.

De 24 nap kúra volt,,kitapasztalhattam.

Jobbulást.

tegnap 21:36
Hogy derült ki, hogy s probiotikum miatt?
tegnap 21:35

Hát, én igyekeztem mindent betartani, amit a doki mond. A probiotikumot pláne, hiszen rottyon van a bélflórám, muszáj helyrerakni.

De konzultálok majd termêszetesen az orvosommal, mert ez nagyon váratlanul ért. Mindenre számítottam, de erre a két értékre, hogy rossz lesz, pont nem.

Neked a probiotikumtól mi volt + a vizeletben?

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Szilvalé)
tegnap 21:26

Tettél ellene .

Itt nem a probiotikumokra gondolok.

Inkább rostok,,talán jó lenne egy kis útifű maghéj.

Ja probiotikum,,, nekem a kúra alatt pont az okozott ilyet .

tegnap 20:50

Az még hozzátartozik, hogy nem első vizelet lett vizsgálva, mert nem mondták, hogy erre is készüljek.

És elnézést az elírásokért, kapkodva írtam.

tegnap 20:47

Ma voltam gasztroenterológián, mert egy 10 napos antibiotikum kúra után majdnem két hete intenzív, vizes hasmenesem van.

Volt laborvizsgálat és vérkép is. A vérképwmben pár hajszálnyi határértwkwn felüli adat van, de a vizeketemben a bikrubin egyszer pozitív, a haemoglobin oedig háromszor.

Hasi UH-n minden szervem (vese, máj, lép, epe, hasnyálmirigy, belek) normális, nem látszik rajta kóros elvaltozas. Se epegörcsöm, hasi fajdalmam nincs, ami a bikirubint esetleg indokolná, se felfazásos tünetem, ami véres vizeletet okozna.

Van valakinek ötlete, mi lehet? Eléggé mwgijedtem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook