Szeretek mindenféle finomságot sütni a férjem kedvére. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hajdanán én is sütöttem neki azt a nyújtott rétest, nem réteslapból!!! Nagyon büszke volt rám.
Azt mondta, nem cserél le, mert az új asszony biztos nem tud ilyet.
Ők még jobban kényeztetnek engem, szóval megérdemlik.
Éljenek a barátnők. Minden férfinek legyen három.
Elkényezteted őket :D
Inkább rendelj :D
Látlak ám.....Persze.
Én szoktam sütni, egyszerű és nagyszerű dolgokat. Pl. a fagysztóban tartok itthon ezt, és képzeld a barátnőimnek. A cseresznye a kedvencem.
Alkalmanként kedves dolog, ha megcsinálod, csak nem érdemes túl gyakran művelni!
A tapasztalat szerint a pasik könnyen elkezdik természetesnek venni, ha kajával kényeztetik őket. Velem is megtörtént régebben, hogy fantasztikus kajákat, süteményeket alkottam, hogy kedveskedjek a hapsimnak, aztán azon kaptam magamat, hogy mélyen azonosulni tudtam Hamupipőkével a meséből. Két órán át tojózol egy sütivel, és mit kapsz érte? Egy hálás mosolyt, meg azt, hogy magától értetődőnek veszik, hogy mindig van süti. A pasi meg pocakot ereszt hosszabb távon (miközben én sütögetés közben is vigyázok a vonalaimra).
Ekkor estem gondolkozóba, hogy jó-jó, nem érdemes szívtelennek lenni és "főzzé magadnak hapsikám", de nem az a szeretet kifejezésének az elsődleges módja, hogy kajával kényeztetem a másik embert. Van, amikor olyanom támad, de házi cseléd/szakácsnő nem vagyok.
Fórumindító, szabad tudni, hogy Neked mivel kedveskedik a férjed? Hogyan viszonozza ezt a figyelmességet, hogy rászánod az időt, energiát, hogy fincsiségeket sütsz neki?
Igen. Ide szoktam menni.
Helyes, ez is egy szeretetnyelv.
Én is szeretem a páromat és a gyerekeket meglepni mindenféle finomsággal!
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Szipogás, puki és egyéb finomságok...
- Kastélyok mindenfelé
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!