Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vendégváró krumplisaláta recept

Vendégváró krumplisaláta recept

A Vendégváró krumplisaláta hozzávalói:
3 db nagyobb krumpli
3 db paradicsom
15 dkg olívabogyó
15 dkg löncshús vagy 2-3 pár virsli
5 dkg majonéz
friss koriander

bors
fokhagyma(krém) ízlés szerint
Mellé:
kétszersült vagy szárított kenyérkorongo


A Vendégváró krumplisaláta elkészítési módja:
A krumplit felkockázzuk, megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A löncshúst, az olajbogyót, a paradicsomot, a krumplit nagyon apró kockákra aprítjuk. Ha van kéznél konyhai aprítógép, azzal is lehet csinálni. Hozzáadjuk a majonézt, sót, borsot, koriandert és fokhagymát ízlés szerint, összekeverjük. Hűtőben pihentetjük 1-2 órán át. Kétszersülttel vagy pirított kenyérdarabkákkal tálaljuk. Tudom, hogy a koriander sokak számára nem épp kedvenc, de ebben a receptben igenis megállja a helyét!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A vendégváró krumplisaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook