Vendégváró krumplisaláta recept
A Vendégváró krumplisaláta hozzávalói:3 db nagyobb krumpli
3 db paradicsom
15 dkg olívabogyó
15 dkg löncshús vagy 2-3 pár virsli
5 dkg majonéz
friss koriander
só
bors
fokhagyma(krém) ízlés szerint
Mellé:
kétszersült vagy szárított kenyérkorongo
A Vendégváró krumplisaláta elkészítési módja:
A krumplit felkockázzuk, megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A löncshúst, az olajbogyót, a paradicsomot, a krumplit nagyon apró kockákra aprítjuk. Ha van kéznél konyhai aprítógép, azzal is lehet csinálni. Hozzáadjuk a majonézt, sót, borsot, koriandert és fokhagymát ízlés szerint, összekeverjük. Hűtőben pihentetjük 1-2 órán át. Kétszersülttel vagy pirított kenyérdarabkákkal tálaljuk. Tudom, hogy a koriander sokak számára nem épp kedvenc, de ebben a receptben igenis megállja a helyét!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. júl. 6. 18:14
A vendégváró krumplisaláta elkészítési módja és hozzávalói.