Velúrbőr csizma szerinted jó télre, egy kisgyermeknek? (tudásbázis)
Na, akkor nem kell véleményt írnom, mert egyezik a tiéddel.:)
Még annyit azért hozzá, hogy nekem is velúr bundás cipőm és bakancsom van, mindkettő bírja a vizet, igaz, ha nedves hidegben használom, minden alkalommal befújom impregnálóval.
Nekünk volt már velúr csizmánk, és nem volt vele semmi gond! A járdákat amúgy is takarítják télen, és gondolom nem játszáskor, meg szánkózáskor akarod használni.
Olyat kell venni aminek a talprésze vastagabb, és oldalt is feljön, így szinte a víz nem is érintkezik a csizmával, meg nem árt az inpegráló sem.
Amúgy meg tegnap a lányom bőrcipőben "pocsolyázott", hát az sem nézett ki sokkal jobban miután megjött a sétából..
Gyerek cipőknek ez a sorsuk. Soha nem lesz olyan pikk-pakk mint egy felnőtt lábbeli, hiszen még nem tud rá vigyázni, de szerintem még nem is nagyon kell.
kivéve a locsi-pocsi:)
bár az én gyerkőcöm ,ha csak egy tócsa van az utcán,akkor tuti hogy belelép:DD
Szóval akkor locsi-pocsiba nem való:)
..de akkor milyet vegyek? Gondolom eredeti bőrt, mert a műbőr se sokat ér..
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Szerintetek elég télre, egy magasszárú bélelt cipő, vagy azért kell egy csizma is?
- Mennyivel kell nagyobb csizma télre, mint a szandál?