Véleményeket várnék Pierre Cardin PS647 babakocsiról (beszélgetés)
Az ok, hogy a bolygót fixálod, de előre jól jön a bolygós kerék! És a fixet nem tudod bolygósítani.
Annyira széles, hogy az már sok szerintem, nekünk a mózes a másikhoz nem keskeny kényelmesen be lehet öltöztetni a babát annál is.
Nekem az üzletben azt mondták, hogy a bolygókerekeket lehet fixálni, tehát ez elvileg nem probléma. Szélesnek tényleg széles, viszont télen beöltöztetve talán kényelmesebben elfér benne a baba, mint a mózesbe. Buszon nem akarjuk használni, a környékbe elég jók az utak, így ez se probléma.
Egyedül a mérete kérdéses, mert én nem szeretnék másik kocsit venni.
Továbbra se tettem le még erről a típusról, hiszen most akciósan 37e-ért (ingyen kiszállítással) meg lehet venni, szóval szerintem nem drága, nagyon is jó árban van. Amikor láttam nekem stabilnak tűnt.
Nem tudom a Raf-Pol Fenix milyen, de inkább olyat!
most a 2. babával nekünk top rider go&ride van, sokkal jobb!
sziasztok!
Én utáltam!
az első kocsink ps 647volt. átfordítható a kar, na de borzasztó macerás vele úgy menni. kanyarodni nehéz úgy, mert a bolygós kerék hátul van!
és nehéz kocsi!Sok helyen pedig nincs akadálymentesítve a bejárat, pl boltok. 15kg! Na és széles is, sok pénztárnál fennakadtam!
Gyűlöltem!
Szia lamoni!
Nem ismerem egyiket sem,azt tanácsolom, próbálj rákeresni a neten bemutató videóra mekkora gyermekek vannak benne.
Nézd meg kb. mekkora hány centiméteres egy , másfél éves baba és nézd meg a kocsi fekvőfelületét.
Üzletben és a neten is megtalálod az általad kinézett babakocsik paramétereit.
Kellemes keresgélést, olyan jó érzés ez :)
Szija
Én is a vásárlás előtt vagyok és a Ps 647-est néztem ki,szerintem amíg kell kell lehet használni és minde kitételemnek megfelel:)
További ajánlott fórumok:
- Pierre Cardin PS647 babakocsi 15 kg-os 2 és fél éves gyereknek jó-e télre, vagy nagyon nehéz már tolni benne?
- Ismeri valaki a Pierre Cardin PS610-es babakocsit?
- Pierre cardin PS682 babakocsi
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Pierre Cardin PS606 babakocsi
- Mi a különbség a Pierre Cardin 682/692 és a Baby Point V3 babakocsik között?