Ismeri valaki a Pierre Cardin PS610-es babakocsit? (tudásbázis)
Helló!
Én meg most vennék, ha valaki eladna :D
Sziasztok!
Mi április óta használjuk.Bitang jóóóó!Nagyon szeretjük,könnyű kezelni, tisztítani, cipelni, nagy a fekvő felülete,a bevásárló kosara.Csak jókat tudok róla írni.A "csajom" is szereti.
Szia! Én nem pont ezt a típust, de szerintem ennek az elődjét kaptam most kölcsönbe. Nagyon praktikus, egyetlen bibije van (legalábbis annak a típusnak, ami nálam van), hogy a tolókart nem lehet átfordítani, hogy a babával szemben is lehessen tolni. Ez mondjuk akkor gáz, ha a nap pont a gyerkőc szemébe süt. Egyébként nagyon praktikus. Dönthető háttámla, ötpontos biztonsági öv, bolygósítható kerekek, bevásárlókosár alul, állítható lábtartó, napfénytető. Praktikusan összecsukható, kis helyen elfér, aránylag könnyű.
Szerintem jó, és ahogy elfigyeltem, a kisfiamnak is kényelmes. :)
Remélem segítettem.
Szia!
Nagyon szuper választás!!! Egy ismerősnekm ilyen van és azt mondta hogy az összes kocsi közül amit eddig vettek, ezt az egyet nem bánták meg!
Megnézni megnéztem, de érdekelnének a tapasztalatok. Így elsőre jópofa kocsinak tűnik, de ugye a "milyensége" használat során derül ki.
Gondoltam hátha van Valakinek itt ilyen:))))
További ajánlott fórumok:
- Pierre Cardin PS647 babakocsi 15 kg-os 2 és fél éves gyereknek jó-e télre, vagy nagyon nehéz már tolni benne?
- Véleményeket várnék Pierre Cardin PS647 babakocsiról
- Pierre cardin PS682 babakocsi
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Pierre Cardin PS606 babakocsi
- Mi a különbség a Pierre Cardin 682/692 és a Baby Point V3 babakocsik között?