Pierre cardin PS682 babakocsi (beszélgetés)
köszi,
végülis akkor amit kinéztem az nagyjából megflel ennek.
Ha érdekel valaki leírom,szerintem milyen tulajdonságokat érdemes egy babakocsiban nézni.
Én a 3 gyerekemmel összesen 6 db új babakocsit használtam,mert olyan vacakokat fogtam ki.Ebből 2 volt az,amik minden szempontból megfeleltek,és használhatóak voltak.Egy könnyű utazáshoz,és egy nagy kényelmes hétköznapi használatra.Egyik egy Roan,és egy könnyű Bergo coletto.
Magas oldalfala legyen a 2 oldalán,elől pedig kinyitható biztonsági karfa,hogy ne bukjon ki a baba belőle ha ül,tudjon támaszkodni.Nekem az egyik pierre cardinból volt,hogy csak az öv fogta a gyereket és lógott ki,mert nem volt oldala a kocsinak.Életveszélyes egy jármű volt.Fejtámasz ha lehet legyen benne kétoldalt,ez is a már ülő babáknak fontos.Legalább 85-90 cm hosszú legyen fektetve a belseje,mert hamar kinövi különben,(az enyémek még 1,2 évesen is szerettek benne aludni)és elég széles is legyen.Biztonsági övet is jól meg kell nézni,jól párnázott legyen a kocsi,lábzsák is eléggé vastag.És persze a váz stabil erős legyen,plusz a kerekek is jók,ne túl aprók.A kupola tető ha lehet nagy és átfordítható legyen.Nagyjából most ennyi jut eszembe.
Ezen még nem gondolkodtam:D
Azt írják, hogy valameddig dönthető a sportrész, de sajnos nem teljesen vízszintesig.
Bár azt csak egyszer raktuk rá, mert ugye előbb lesz aktuális a hordozó és a mózes, de úgy emlékszem, hogy nem lehet vízszintesre állítani a sportkocsi részét.
A mózeskosáron belül van egy háttámla rész, amit tudsz állítani, ha nem akarod, hogy vízszintesben feküdjön a baba.
köszi
habár inkább felhasználói vélemény érdekelne.
ezt megtaláltam én is köszi.
csak ma kaptam 1 nagyon negativ véleményt és elbizonytalanodtam.
aki használta annak 2x kitört a kereke és szte nem jó a sportrész.
de nekem élőben nagyon jónak tűnt. habár első babás leszek és nincsen nagy tapasztalatom
:-)
és a sportkocsi részét lehet vizszintesre állitani?
Szia!
Nekünk ez a fajta van, igaz, a tulajdonosa majd csak 2-3 héten belül várható:)
Amit el tudok róla mondani, hogy nagyon egyszerűen szétszedhető, tényleg mindent rá tudsz pattintani gyorsan. Még csak üresen próbáltam tologatni, de elég jól kezelhető, jó masszívak a kerekei is úgy nézem:)
Hát egyelőre ennyit tudtam mondani róla, remélem ez is segített.
sziasztok,
ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata ezzel a babakocsival kapcsolatban, akkor szivesen venném a véleményeket.
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Pierre Cardin PS647 babakocsi 15 kg-os 2 és fél éves gyereknek jó-e télre, vagy nagyon nehéz már tolni benne?
- Véleményeket várnék Pierre Cardin PS647 babakocsiról
- Ismeri valaki a Pierre Cardin PS610-es babakocsit?
- Pierre cardin PS 625 babakocsiról szeretnék véleményt kérni.
- Pierre Cardin PS606 babakocsi
- Mi a különbség a Pierre Cardin 682/692 és a Baby Point V3 babakocsik között?