Vélemények a Syoss-ról...Tényleg ennyire jó? (tudásbázis kérdés)
nem jó,sem a hajfesték sem a sampon
A hajfesték nekem bejött :) Fórumokon olvastam, hogy több embernek csípte a fejbőrét. Én egy tincsen teszteltem, semmi gond nem volt. Aztán befestettem az egész hajam és tetszik :) A színe is szép lett (mahagóni).
Ez a 10-es világosító ez a most reklámozott ammónianélküli festék?
Nem kiszőkítő, hanem rendes festék?
Most festettem a 10.-es világosítóval, nagyon szép színe lett!! Világosított az amúgy festett sötétszőkén is, de azért bőven van kontraszt! Legközelebb majd csak a végét festem vele.
hát nem nekem nagyon nemvált be
Sziasztok!
Én most vettem először, már régóta ki akartam próbálni. Nekem nagyon bejött. Nem csomósodik tőle a hajam és ami a legjobb, hogy nem kell minden másnap mosni. Most három-négy napot is kibír a hajam mosás nélkül. Hiába alszom el a hajam, megfésülöm és olyan, mintha akkor szárítottam volna be.
Nekem nem jött be,vékony tartás nélküli a hajam,a balzsamtól ami állítólag tartást ad még jobban összeesik,és hamarabb zsírosodik.
Nekem beváltt a Syoss.Én töredezett hajra valót használok, régen én is Gliss Kuroztam, de kipróbáltam ezt is. Használlom a sampont a balzsamot, és a pakolást is. Ma megyek pont hővédőt venni :) De egyik ismerősöm ajánlottaa Kallos Latte tejproteines balzsamot és pakolást is :D Állítólag nagyon puhítja a hajat.
Ma megyek pont hővédőt venni :)A mindennapos vasaláshoz elkéne már egy ideje..
sziasztok! nekem nagyon bevált mióta először láttam tvbe azóta használom (sampont + balzsamot is) ez már sok sok hónapja... én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Csak sampont vettem, de nálunk sem okozott extázist. Azért elfogy, de elég lett volna kipróbálásnyi mennyiség.
vettem egy balzsamot, hát, olyan középsz@r. éppen el lehet használni, de sokkal jobb, hasonló kategóriájú és árfekvésű termékek kaphatóak.
ez volt az első és utolsó syoss termék amit vettem, azt hiszem:)))
Nekem a sampon bevált és tök jó áron vettem a chemoshop-ban. Én a volume lift-et használom. A balzsam is jó. Hosszú hajra kifejezetten jó szerintem.
Szerintem nagyon jó, én szeretem.
a Kallos tejes pakolás tényleg olyan jó?pont ma hallottam róla
Hővédőt mindenképp. Ne drogériában keresd, ott nem azt kapod, mint amire vágysz. Tömeg termékek agyonreklámozva, csak zsíros lesz tőle a hajad. Menj be egy fodrászkellékesbe és kérj ott valamilyet.
Nekem Mátrix van, fodrászbnőmtől szereztem. Úgy tudom boltban nem árulják.
igen azt hazsnálom.Pont a Kallos-tejes-t,még te ajánlottad kb 1éve:)
Szóval akkor te inkább a hővédőt ajánlod?
bár én egy héten csak egyszer egyenesítek.
Hát a szétroncsolódott hajon semmi sem segít, maximum el tudod fedni egy-két dologgal. Inkább egy hajpakolást tegyél a hajadra, többet ér, mint a balzsam.
A márkán belül variálva. Syoss Volume sampon Syoss Repair balzsammal. 1 héten egyszer hajpakolás, kallos - tejes. Hajszárítás előtt hajvégápolót, gliss kur sprayt és a Mátrix egyenesítő krémjét használom (csak felsorolva tűnik soknak.....:)). Hővédő sprayt sem hanyagolom, régen csak hajvasaláshoz használtam, de most már beszárításhoz is. Nem csak védi a hajam, hanem nagyon jól formázható lesz tőle és megtartja a formáját.
Én azért vettem meg,mert nagy adag,sokáig elég.De elégedett vagyok vele.
Azonos márkán belül variálva, vagy márkán kívül.
Régen Golf balzsamot használtunk, nagyon jó volt, nem is értem, miért nem azt veszek. Majd most meglesem ezt a Gliss Kurt.
Nekem sem jött be. Én a Tony & Guy-ra esküszöm.
Szerintem ez is ooyan, mint a többi. használom egy ideig, akkor nagyon jó, aztán egy idő után újat kell keresni. Az aztán megint jobb,mint ez volt.Valahogy hozzászokik a fejbőr és egy idő után nem olyan hatáősos, amit régóta használok.
Na ezt jól megcsináltam....rosszalkodott a netem,azért írtam kétszer :( most már 3x
Én két használom a Syosst egy avonos (kék flakonos) hajspray-vel (ami a száraz , töredezett hajra jó). Egyelőre még nem tudok nyilatkozni sem jót, sem rosszat. A hajam fényesebb , mint volt az biztos. De még nagyon roncsolt. SAJNOS! A minden napi egyenesítés tönkre tette!!! De képzeljétek már két hete nem egyenesítem a hajam! Remélem továbbra is bírom nélkülözni....
Nézzetek hülyének, de én az avonos cuccokat használom. A festett hajra valót szoktam a hajamra, pedig nem festett, már jó 20centire le van nőve, nem is látszik, viszont zsírosodott. Rózsaszínű avonos sampon, a végére balzsam, hetente 1x hajpakolás. Csodákat tesz.
Én kb. két hete használom a sampont.
Azért cseréltem erre , mert a Gliss Kur (fél - egy éve használtam azt, de nem igazán jött be) sampon árát igen csak felemelték (legalábbis itt a városban). Igazán még nem tapasztaltam se jót, se rosszat.
Én avonos hajsprayt (kék flakonos - bocsi de most nem megyek ki megnézi a pontos nevét :) ) használok mellé. A kettőt egyszerre kezdtem el has
És szted ha nagyon szálkás a hajam,akkor azon még segíthet valamit?
Sziasztok. Én imádom ezeket a termékeket. Teszteltem szinte mindet, de rájöttem, hogy csak úgy jó ha variálva van a sampon és a balzsam típusa. A shine termékek persze hogy zsírosítják a hajat, hiszen valamitől csak fénylik a haj. Nekem az nem jött be annyira. A repair együtt használva a sampona és balzsamja sem jött be, szintén zsírosodott a hajam.
De megvan a tuti párosítás: volume sampon+repair balzsam. Így tökéletes és jobb nem is lehetne. Az ára teljesen jó, sőőt.
Gliss kur nekem nem vált be. Schaumák is jók.
Szerintem egyáltalán nem jó!Abszolút nem éri meg az árát,de ha olcsóbb lenne se vennék többet:)
További ajánlott fórumok: