Velem megtörtént. Mással ne forduljon elő! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Velem megtörtént. Mással ne forduljon elő!
Köszönjük a beszámolót.
További jó egészséget mind a négyőtöknek!
Sajnálom, ami történt veled.
Kérdésem lenne: Hol volt ez a valami? Hol fájt pontosan? Leírnád részletesen?
Szülés után én sem tudtam ülni hetekig, akkor állapították meg a derék betegségem, ezek után remélem, hogy tényleg az volt....bár ha nem az lett volna már nem élnék...
Nekem is hasonló problémám volt még a nyár elején,de nekem tényleg cyszta&tályog volt egyben.Egyik napról a másikra jött elő,a derekam alatt pontosabban a (fenekembe):S:) Először csak viszketett,eltelt 2-3 nap még mindi viszketett,utána hirtelen hőemelkedésem lett.Másnap bementünk a sebészetre és kiderült,hogy cyszta&tályog.Akkor azt mondta a doki,hogy kb 3-4 cm.Másnap mire már megműtöttek 5x3cm-es és 2cm mély volt.Előtte soha nem volt ilyenem,sőtt semmilyen bajom nem volt.Megműtöttek,gerincbe érzéstelenitettek,mert nem akartam,hogy altassanak.1 hónapig jártam még utána 2 naponta kötözésre.Szóval nem volt olyan kis műtét,mint ahogy én azt elgondoltam.:S
Az ilyenekre is nagyon oda kell figyelni,mert ki tudja mi lett volna,ha nem megyek el vele dokihoz?!:S
Hogy mik vannak... az eszem megall...
Orulok,hogy sikerult orvosolni... :-)))
Koszi,hogy leirtad.
Jesszus! Kirázott a hideg! De örülök, hogy évtizedekkel ezelőtt túlestem a szülés-dolgon!
Gratulálok a gyors gyógyulásodhoz! Ez tényleg egy hasznos cikk, jó, hogy megosztottad velünk!
Ugrás a teljes írásra: Velem megtörtént. Mással ne forduljon elő!
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Klinikai halál, bármilyen történet ami veled, vagy mással megtörtént, és tusz róla
- Császár metszéssel szültem,ennek kövezkedtében hasfal sérvet kaptam.Esetleg mással is megtörtént?