Vékonyszálú, hosszú, nehezen fésülhető hajra, mit használjak, hogy megkönnyítsem a kifésülését? (tudásbázis)
Nekem beváltak az avon -bol a hajbalzsam vagy hajpakolás kimosom a hajam utána rákenem pár perc mulva ujből leöblitem és könnyű fésülni nem gubancolodik bár vállig érő hajam van
Épp most mostam hajat és kipróbáltam, amit olvastam:
kb 2evőkanálnyi samponhoz kevertem 1ek olajat és ezzel mostam meg.
szia,van haj pakolás amit csak ráteszel a hajadra ápol is és könnyen ki fésülheted a hajadat.
Golf hajbakzsam a legjobb.Anno szökitettem a hajam,leegett,nagyon nagy segitseg volt ez a balzsam.De azota is 100 fajta modszert kiprobaltam,a Golf a legjobb.
Az ecetes hajöblítés jót tesz a hajnak. Bár a kombucha tea még jobb rá. Szép selymes lett tőle a hajam és nem nehezült el a sok balzsamtól.
szerintem első lépés, hogy a fodrásszal levágatod a hajvégeket, így nem lesz szálkás és szárazon is kevésbé kócolódik, a második pedig: gliss kur ne mosd ki hajbalzsam tuti jó, nekem nagyon bevált. és ezt két hajmosás között is lehet használni a hajvégekre
Fodrászkellékesnél kapható: literes kókusztejes hajpakoló(latte) kb:800.- ezzel fésüld ki,hagyd rajta 10 percid bebugyolálva(de ha nincs rá időd az sem baj) ,majd öblitsd ki.Mielőtt elkezded száritani használj 2 komponensű öblitést nem igénylő hajkondicionálót,ezzel könnyen ki tudod fésülni a hajad és még ápolja is!Üdv: viki fodrász
Pantene hajbalzsam. Rögtön kitudod fésülni vizesen.
Elseve tükörfény hajspray. Nekem az nagyon bevált! :)
Mindezen felül, szerintem be is fonhatod neki néha-néha, és utána másnap reggel nem olyan szörnyű a fésülködés, ha abban is alszik.
Esetleg próbáld meg azt, hogy ásványvízbe ecet és ezzel leöblíteni. Ha még jobbat szeretnél, még tegyél bele 1 azpirin pezsgőtablettát.
Az Elséve-nek van direkt kifésülő balzsama, több féle is. Nekem dróthajam van, derékig érő, és ráadásnak erősen hullámos, de ettől másnap, szárazon is ki tudtam fésülni.
Szia!Én egy nagyon egyszerű dolgot tudnék neked ajánlani,ami nekem bevált.Nekem 7 éve van fenékig érő hosszú hajam,és egészséges-könnyen fésülhető.Vaddisznó szőrből készült kefét használok,és minden hajmosás után ruhaöblitővel öblitem le balzsam helyett.Nekem bejött.
Igen volt nekünk ,de már sajna nincsen...:(
Azóta is probálok egy olyat találni ,mi bevállna de sajnos semmi nem volt mostanáig sikeres ,mindig ugyanaz a mese ,sirunk minden fésülésnél.
Viszont levágatni sem szeretném ,mert minden álma ,hogy maradjon a hosszú haj neki ,de igy is nehézkes a fésülködés...
Én vaddisznó szőrből készült hajkefét használok, nekem is úgy ajánlották. Nagyon bevállt!
2200 ft,min fél évre elegendő,még heti 2-3x használva is!
Ha gyerekhajról van szó, ide is lidles cuccot ajánlok, van egy rózsaszín fésüléskönnyítő gyereksampon, nagyon jó. Az Avonnál meg régebben forgalmaztak ilyen sprayt, nem tudom, van-e még.
Bonacure kétfázisú hidratáló balzsam spray(hajban maradó)Sokkal jobb mint a gliss kur,ez ugyanis a profi változata!
Bocsi, kifelejtettem a hajbalzsamot.
Sampon-->Hajbalzsam-->víz--> fésű --> hajszárító
Nagyon köszönöm a segitséget,remélem használni fog.A lányomnak nagyon hosszú a haja ,és kész örület,mikor fogunk neki kifésülni,tudod ,még mi magunknak türjük ,de az ő türöképessége még messze áll a mienkétől..:)
Volt még egy másik gliss kur-os balzsamom is, a könnyen fésülhetőség miatt vettem meg, szőke hajra. Azt nem kellett kimosni valóban hajmosás után, talán még azt lenne érdemes kipróbálnod Elvirácska!
itt a tubus, írom:)) :
Azonnali hajregeneráló pakolás, hosszú-szálkás végű, nehezen fésülhető hajra.
(150 m.)
A Gliss Kur nekem is bevált. Pontosabban többféle balzsamot kipróbáltam már, de mindegyikkel volt valami bajom, ezen kívül. Ettől viszont nem lesz nehéz a haj, és tényleg könnyű kifésülni (de még vizesen kell!). Én használok belőle nem kiöblítőset is, az talán még hatékonyabb ilyen téren.
Köszi,tulajdonképpen azt balzsammal megoldom vizesen ,hanem mindig a aztán a száraz haj kocolódik borzalmasan ,mit ujra nembirok kifésülni.
Nem a szórósról beszélek, hanem a tubusos folyékony selyemfényről. Amit szépen beledörzsölsz a hajadba, balzsam, és lemosod utána.
Igen vizesen ,és mikor száraz hajat fésülsz ujra gubanc van...
Szia
Pontosan evel probálkoztam ,és semmit sem ér ,teljesen a végei kuszáloidnak össze mikor fésülöm.
A szórosról beszélsz igaz?
További ajánlott fórumok: