Vékony vagyok, de előre áll a hasam (beszélgetés)
sajnos az a gond,hogy neked helyi zsírfelesleged van,ha tényleg nem a rossz tartás teszi a has előreboltosulását.
ha tovább fogynál,értelmetlen lenne,mert egyrészt normál súlyban vagy,sőt,írod hogy mindened vékony,másrészt mindenhonnan fogynál,a hasi "hurkákbol",már ha vannak,lemenne egy kicsi,de minden más is menne vele együtt
én személy szerint egy dolgot javasolnék:hasizomeősités.Mert könnyen elképzelhető,sőt ,valóüszinű,hogy renyhe ott az izomzat és ha erősítenéd,az sokat javitana az összképen.
kezdd el,a sport sosem időpocsékolás,hidd el ;)
sok sikert .)
Elég vékony vagyok, de a hasam előre áll akkor is ha kihúzom magam. Leülve meg nagyon csúya. Ráncolódik is előrebuggyan. Mit tegyek, hogy itt is vékony legyek? Lábam, karom, mindenem vékony, a fenekem is kicsi, de a hasam meg nagy. Van egy gyönyörű feszülős ruhám, de nem merem felvenni. :(
175cm vagyok és 60kg.
További ajánlott fórumok:
- Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok?
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?
- Olyan vékonyka vagyok, hogy lassan hálni jár belém a lélek. :(
- Mindenki ámul, hogy milyen vékony vagyok, csodálják a...
- Zsíros vagyok de vékony, mit tegyek?
- Szeretnék edzőterembe járni erősíteni az izmaimat, de elég vékony vagyok (163 cm, 43 kg) és szeretnék hízni is, ez lehetséges?