Végtaggyengeség, szédülés és bizonytalan járás - Mitől lehet? (tudásbázis)
Miért sajnos? Örülj neki, hogy komolyan veszik a problémádat!
Jobbulást!
Koszi,de a helyzet valtozatlan.A vernyomasom magasabb volt,es a pulzus is 118,Nebiletet kell szednem.
Idegsebeszet,labor,kardiologua var ram sajnos.
magnéziumhiány?
cukorprobléma?
Minden (sok) gyógyszertől lehet a szédülés.
Hétfőn menj orvoshoz! Ha lefekszel, akkor is szédülsz?
Ezeket szokták együtt adni, és van akinek nem okoz problémát.
A férjem már hónapok óta Aflaminon él, mert neki is fáj a gerince...
A derékfájást már kibírnám.
Nem attől ijedtem meg..:) hanem ettől a szédüléstől,ilyen még sose volt...
Bizonytalan a járásom, és mintha kimenne a lábam alólam...
Nem szoktam inni, vagy drogozni, ezért nem tudom milyen az, de szerintem ez arra hasonlíthat...
A magas pulzus is lehetett a nyugtalanságtól ("nagyon megijedtem") - még soha nem csítődött be a derekad? Tudod, hogy ez el fog múlni! Nyugi!
:-)
Leírom röviden.
3 napja reggel becsipodott egy ideg a derekamban.Vettem be egy Mydeton 150 est,es egy Aflamint.Delutan mar szedultem.Este megint vettem be ezekbol.
Masnap egesz nap kovalyogtam.De mar nem vettem be semmit.3 nap elmentem az orvoshoz,Voltaren ,Algopiryn inj irt fel.Delutan orultem,mert nem ereztem szedulesz,es a fajd is csokkent.
Ma,szombaton megint visszatert a szedules.
Nagyon megijedtem.
Ha a Mydeton okozta volna,mar el kellett volna muljon.
Idegbecsipodes okozhat ilyet?
Amire meg gondolok.
Tegnap reggel megmertem a vernyomast,kisse magasabb volt,de a pulzusom 118, amire vettem be egy fel Betalocot.
Lehet,h a magas pulzus okozta a szedulest,es a Betaloc hatasara elmult?
Majd csak hetfon megyek vissza a haziorvoshoz.
Tud valaki valami okosat?Járt már így valaki?
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?
- Biztos vagy bizonytalan?
- Mi baja lehet egy kiskutyának ha bizonytalan a járása/összevissza megy/, nemrég lett beoltva de lehet, hogy későn?