Végrehajtási eljárás megszüntetése? (tudásbázis)
Igazad van! A végrehajtónak kellene a meghatalmazottal tisztáznia. Csakhogy "minden szentnek maga felé hajlik a keze!"
A végrehajtó, ha sikerülne akár tárgyi eszközök elkobzásával is behajtani rajtad a tartozást, abból ő jutalékot kap!
Az egy másik dolog, hogy te pereskedhetsz, hasonlók, mire érvényesíteni tudod jogaidat. Viszont ez a szolgáltató pénzt sohasem utal vissza!!! hanem betudja a túlfizetést a következő időszakok fogyasztásába!
Ne sajnáld az az egy levelet, és a tértivevény!! árát, írj a szolgáltatónak, állítsa le a végrehajtót!
Napsugár javasolta írj a szolgáltatónak, de a helyedben én a Végrehajtónak is elküldeném, és a tértivevényt is, amiben feladtad a NKM-nek a befizetési igazolást, valamint levél másolatot amelyben kéred, hogy tekintsenek el a tartozástól, mert ott az x évi befizetési bizonylat.
Biztos át lett írva az óra időben? Nem lehet, hogy az új tulajdonos még a te neveden fogyasztott?
Fénymásold le ismét a szolgáltató igazolását, hogy a jóváírás megtörtént.
Írj a szolgáltatónak (mellékelve a saját igazolásukat!!), hogy VONJÁK VISSZA!!! a végrehajtónak adott megbízást, mert azóta is nem valós tartozás ismételt befizetését követelik rajtad! A végrehajtó addig nem fog leszállni rólad, amíg a megbízottja nem intézkedik.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Mit jelent az eljárás megszüntetése?
- Ha valakinek kérdése lenne hagyatéki eljárással, fizetési meghagyásos eljárással vagy végrehajtási eljárással kapcsolatban írjon, válaszolok
- Tartásdíj végrehajtói végzés megszüntetése/szüneteletése