Végikielégítés! Kinek jár? Milyen indokkal térhetnek ki alóla? (tudásbázis)
Szerintem ne legyél túl bizalmatlan.
Ha megegyeztetek, így lesz. Remélem. :)
Akkor nem jár, ha te mondasz fel, illetve akkor sem járna, ha közös megegyezés lenne, de azért nem jellemző, hogy ekkor nem adják meg. Nekem pl. közös megegyezés volt, de benne volt a végkielégítés is és a többi is, aminek benne kellett lennie.
Amíg el tudsz helyezkedni? Hát ez érdekes....
Még nem kaptam róla semmilyen papírt csak felmondtak, papírt azért nem kaptam még mert megegyeztünk szóban, hogy addig maradhatok még míg nem találok mást, én azt mondtam max feb végéig. Bízom benne, hogy találok hamarabb.
Nem írok alá közös megegyezést.
Még a papír nincs meg, szóba megegyeztünk, hogy jár a végkielégítés is, nyilván ha nem lesz benne a felmondásban akkor nem írom alá.
Arra lettem volna leginkább kíváncsi, hogy milyen indokkal mondhatják azt, hogy nem adják meg. Úgy tűnik próbálkoznak...
Még nincs meg a papír?
Olvasd el rendesen ám!
Elvileg megkaptad a felmondást, amiben részletezik, hogy x ideig tart a munkaviszonyod, amire jár a munkabéred+1 havi végkielégítés.
Ha nincs benne, akkor nem írod alá.
Az van a megszüntető iratodban, hogy ők küldenek el?
Ugye nincs benne olyan rész, hogy közös megegyezéssel?
További ajánlott fórumok:
- Milyen indokkal mondjam le az esküvőt?
- Milyen indokkal lehet kérni a lakásvásárlási illeték részletfizetését, illetve, hogy csökkentsék az illeték mértékét? nem első lakás.
- Milyen indokkal lehet halasztást elérni egy válóperes tárgyalás kapcsán?
- Ki tudja, hogyan lehet naplófejlécet törölni, ha a naplófej módósitás eltünt alóla?