Végidők (beszélgetés)
Kicsikém!- én nem akarlak bántani, de olyan KÁOSZ van a te kis buksikádban, hogy javaslom előbb tanulgassál olvasgassál/főleg az iskolai tananyagot/ azután mélyen szállj magadba,/nem lesz nehéz/ és gondolkozzál/ez már nehezebb/....és ha mindezeken túl vagy, majd akkor nyissál topikot! Talán majd egyszer megvilágosodik előtted minden!!!!!REMÉNYKEDEM
Egyébként ez szép fantáziában gazdag könyv,mert a 666 kapcsolatban nem gépeket mond a jóslat,hanem a gonoszt emberi személyben vagyis az antikrisztust...
áá ennek a könyvnek se füle se farka,de mindegy akit érdekel az elolvashatja Sloszár József könyvét
Onnan,hogy ha Isten istenek ufók voltak akkor nem lesz semmiféle feltámadás tehát az életnek semmi értelem ezt akarja bebizonyítani...
Nem tagadja az isten létezését!
Honnan veszed ezt?
csak a gond hogy ez a könyv azt akarja megint csak bebizonyítani,hogy Isten nincs és akkkor az életnek megint csak semmi értelme,mert meghalunk :D
Komolyan mondtam.
Már az első könyvet kiolvastam.A biblia alapján készült!
Ajánlom:Sloszár József:Biblia c.könyvét!
Letölhető a netről:)
Mindjárt átláthatóbb a helyzet és nincs ok pánikra:)
De érdekes vannak a hitetlen emberek de a hitetlenségben való hit is hit :D ha úgy vesszük és azt is észre lehet venni,hogy az utolsó időkben kevesen hisznek Istenben és nem járnak sokan templomba:
A Lélek világosan állítja, hogy a végsõ idõkben némelyek elpártolnak a hittõl, megtévesztõ szellemekre és sátáni tanításra hallgatnak. Ezek képmutató hazudozók, akiknek meg van a lelkiismeretük bélyegezve.
egyedül csak az elragadtatást nehéz elképzelni,hogy hogy lesz,hogy az Úr megjelenik a végítélet napján..talán ezért is van korlátozva az agyunk?
Mert nem tudjuk elképzelni
Én is inkább a Bibliára hagyatkozom,azért is,mert több dolog pontosabb benne,meg Nostraamus jóslataitól tartok kicsit,mert ott csak pusztítást ír le...
A Bibliáé pontosabb. Egyébiránt a topikinditódra a válaszom: igen.
A világon semmi se nagyon normális,mert nagyon elcseszték az emberek..
De most attól függ mihez hasonlítjuk,mert többen is jövendöltek már,de eddig akik jóslatai legbiztosabb volt az Nostradamusé és a Bibliai jóslatoké...
mármint az nem normális ami a világon történik
Szerintem igen...ha nem is teljesen a végét,de biztos,hogy valaminek történnie kell,mert nem normális a világ manapság....
csak azért mert számos prófécia kezd beteljesedni
persze,ezért költözünk majd a marsra
Szerintetek ez a sok földi katasztrófa valóban a Föld végét jelzi?