Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Végbélfájdalom WC után fórum

Végbélfájdalom WC után (beszélgetés)

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Pencil)
nov. 28. 07:14
Igen. Miért?
12. pencil (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 18:10
Ezt doki mondta?
nov. 27. 07:53
Proctalgia fugax, végbélgörcs (gyakori)
10. Regin_a (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 17:48

Jelentkezz be gasztoenterologushoz és egy kolonoszkópiát csináltss. Akkor minden kibukik ha van ott valami

De ahogy javallják, elsőre egy proktologus, mert az nem olyan "durva"

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Birebora)
nov. 26. 17:26
Igen. Utána még 2 órát belenyilallgatott. Tettem kúpot fel. De már félek, mi lesz legközelebb.
nov. 26. 17:04
Elmúlt?
nov. 26. 16:36
Köszönöm.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 16:26
Egyszeri tünettől nem kell azonnal bajra gondolni. Ha legalább 2 hetes a probléma, fordulj vele orvoshoz.
5. Oliva2023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 16:23
Én a bélgörcsre tippelek, de lehet szorulás, belső aranyér, végbélrepedés, bélgyulladás, endometriózis, szélsőséges esetben akár rák is, bár annak nem a fájdalom a vezető tünete. De nem célszerű tippelgetni, úgyhogy nézesd meg egy proktológussal és talán egy hasi UH sem árt.
4. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 13:47
Aranyér, de pl ha nő vagy akkor endometriózis is lehet.
nov. 26. 12:56

Bármi lehet. Asszem a leggyakoribb oka a belső aranyér, de orvos is csak vizsgálatok után tudja megmondani.

Szóval határozottan kívánatos, hogy orvos lássa, mert lehet csúnyább dolog is, és minél hamarabb kezelik, annál jobbak az esélyek a gyógyulásra.

2. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 26. 11:44

Orvos!

Indulj!

nov. 26. 11:23
Nagy wc után tompa erős fájdalmat éreztem baloldalon mélyen benn a végbélben. Utána még járkálás közben is. Néha most is kicsit érzem. Sose volt még ilyen. Megijedtem, mi ez? Nincs vér, normális volt minden.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook