Vastag köpenyes rántott sonka recept
A Vastag köpenyes rántott sonka hozzávalói:fejenként 3 szelet sonka
tojás
liszt
fokhagyma
tej
ételízesítő
A Vastag köpenyes rántott sonka elkészítési módja:
A tojást felverem, ízesítem tejjel, zúzott fokhagymával, delikáttal. Bármilyen sonkát, vagy felvágottat, esetleg párizsit ízlés szerinti vastag szeletekre vágok. lisztbe, tojásos masszába, lisztbe, tojásba, végül megint lisztbe forgatom és rögtön teszem forró olajba, mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Nagyon sokféle köret, főzelék mellé kiváló.
Panírozás után nem szabad letenni papírra, mert ráragad.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. aug. 16. 10:00
A vastag köpenyes rántott sonka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.