Vásárolt kupont valaki kupont a Zsírpusztító szalonba (Bp.) és nem tudja őket elérni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én csak most találtam erre a fórumra, és nekem is ragadt bent kezelésem, de nem tudtam hova menjek! A rendőrség sajnos kinevetett, mert kis összegről van szó! Van valami fejlemény? Tudja valaki, hogy milyen számon lehet a tagot elérni, mert már vagy 100 mailt írtam, de semmi! Már azt is írtam, hogy elmegyek a rendőrségre!
Szerintem már ez is hidegen hagyja! Sza..k mindenre! Lenyulta a pénzt, azt helló!
Köszi!
Én ezt a levelet kaptam a 3. e-mailemre:
Üdvözletem!
Nagy port kavart ,hogy megszünt a Zsírpusztító szalonunk és teljesen jogos a felháborodás az
emberek többségétől amiért nem reagáltuk le ezt időben ,hogy értesítsünk mindenkit.
NEM VOLT ÉS NEM IS LETT CÉLUNK AZ EMBEREK PÉNZÉNEK KICSALÁSA!
Ezt gondoltam jobb ha tisztázzuk.Jó üzletnek tünt az elején ,ezért belevágtunk mert egyik kupon
oldal sem hírdeti hogy 40 százalékot leakaszt a kuponárakból és azt sem ,hogy engedély nélkül
feltesz olyan hírdetést ami majdnem hogy null forintért kínálja a szolgáltatást utána meg arra
hívatkoznak ,hogy nem lehet leszedni a hírdetést.
De ez nem az önök problémája volt,megpróbáltuk így is teljesíteni azt amit vállaltunk.
Sajnos nem sikerült,és valóban volt csőtörésünk ,elázott a fal és jutott víz a gépekre is plusz
minden csupa penész volt,még így is azon gondolkoztunk ,hogy újra nyitunk ,de sajnos egyszerűen
nem megy ,ilyen módon a sok rezsi felemésztett mindent az által hogy 5000 forintot fizetett 1
ember egy hónapokig tartó kezelésért.
Minenkit kifizetünk ,nem tudok időpontot mondani ,hogy ki mikor kapja meg a pénzét de aki
elkezdte vagy netán csak befizetett az mindenki vissza kapja azt az összeget ami jár neki,kivéve
azok akik nem a Lealkudtuk.hu-n vásárolt kupont mert ott nem közvetlen a mi bankszámlánkra
futott be az összeg ,így az önök pénze a kuponos oldalak számlaszámára érkezett be amiből mi nem
kaptunk semmit.Az aki Augusztus végén vagy Szeptemberben vásárolta a kupont más oldalról azoknak
nem tudjuk biztosítani az összeget,mert már Augusztus végén jeleztük ,hogy vegyék le a kuponokat
mert nem tudjuk fogadni az embereket ,persze ez se történt meg mert hihetetlen módon nem tudják
az adminisztrátorok akik kezelik a honlapot le szedni a kuponokat.(?????? érdekes)
Nem kérünk mást csak türelmet,elő kell teremteni azt a pént amiből ki akarjuk fizetni önöket.
Remélem van aki átértékeli a dolgot de azt is megéretm aki nem ,talán lehet engem se érdekelne
,hogy kinek mi a panasza.
Már elkezdtük a vissza fizetéseket és addig meg se állunk míg mindenki vissza nem kapja.
Még annyit ,hogy kérnénk minél több információt kitől,mennyiért,mikor vették a kupont ,mennyit
jártak le ha egyáltalán ez sikerült és egy bankszámlaszám ahova utalni tudjuk a pénzt.
Üdvözlettel:Zsírpusztító
Nem adom nevem az egészhez,ennek egy oka van ,nem minden ember egyforma és nem kívánom ,hogy
esetleges emberek a családomat zaklassák bármi oknál fogva.
Sziasztok!
Én semmilyen értesítést nem kaptam a kártalanításról sajnos.Próbáltam nekik írni e-mailt, de nincs válasz, se a telefont nem veszi fel a cégvezető Horváth Krisztián.
Valakinek van friss fejleménye?
Köszönöm: Laura
Sziasztok!
Ma én is megkaptam! Kellemes meglepetés volt! ;-)
Remélem, hogy mindenkit kártalanítanak! Köszönöm szépen Mindenkinek a sok hasznos információt!
Üdv, Emőke
Sziasztok !
Én is visszakaptam a pénzem !!!! :)
Kitartást !
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok, július végén vettem kupont, egy alkalommal sem tudtam elmenni a "felújítás" miatt. Most írtam egy levelet Horváth Krisztiánnak, remélem lesz valami hatása. Ha nem, akkor csatlakoznék a feljelentőkhöz. :(
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Én csak most kaptam észbe és ámulok bámulok :O
10 alkalmas kupont vettem májusban, az első alkalmat lejártam jún. 10ig és októberben folytattam volna a kezeléseket.
Most írtam e-mailt szerintetek van még rá esély, hogy fizetnek? :( Próbáltam hatásos lenni...
A teljes összeget kifizették?
Sziasztok!
Ma kaptam egy emailt tőle, és abban az szerepelt, hogy mindenkit igyekeznek kártalanítani. Sajnos a kifizetett szolgáltatást nem tudják teljesíteni, így a pénzt vissza fogják küldeni. Szerintem nem kamu, a cégük építőiparral is foglalkozik, és az abból befolyó pénzekből fizetik vissza a teljesítetlen szolgáltatásokat. Mindenesetre még a 2 héten belül vagyunk :)
Szia,
voltál végül?
Én ma szeretnék menni, s mivel ez a rendőrség is viszonylag közel van, akkor én is ide mennék.
Várom válaszod, üdv,
Emőke
Sziasztok!
Nem tudom melyik "odamondós" e-mail-em nyert, de nekem is utaltak. Sok szerencsét kívánok Mindenkinek, aki még várakozik. NE ADJÁTOK FEL!
bombert1@yahoo.com
bombert.kft@gmail.com
én mindkettőre írtam.
Sziasztok!
Hétvégén megyek feljelentést tenni a 12. kerületi rendőrkapitányságra. Most rakom össze az "anyagot". Csatlakozik valaki?
Sziasztok! Nekem tegnap ígérték a 2. fenyegető levél után (+ kicsit megszorongattam a honlapszerkesztőt is), hogy tegnap küldik a pénzt, mondanom sem kell azóta sem ért ide ...
Aztóta újabb 2 levelet írtam nekik, szerintem holnap vagy pénteken elindítom a jogi eljárást, ha addig sem küldik.
Ezt a számot szereztem egyébként még hozzájuk, próbálgassátok ezen is, nekem természetesen nem vette fel senki (de kicsöngött), viszont én rejtett számról hívtam őket: 06 70 772 0399
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Volt valaki mostanában kuponos e-light kezelésen a Zsírpusztító Szalonban?