Vásároljak most iPhone 11-et vagy várjam meg a 12-t? (beszélgetés)
Pl. a 8. 🤷♀️
Engem borzasztóan idegesített mikor megkaptam céges telefonnak.
Végül nem vártam a 12-re, megvettem a 11 pro max típust, 256G tárhellyel.
Nagyon tetszik, szuper telefon. :)
(Bár melyik iPhone nem az?)
Köszönöm a válaszokat. :)
Meggyőztetek, várok még.
Nekem a 11 Pro szimpatikus, de majd meglátom, milyen a 12.
Én egy 6s-t nyúzok 4-5 éve, egyszerűen elpusztíthatatlan. A szívem szakad meg érte, mert még mindig hibátlan, gyors, karcmentes, de kinőttem a memóriáját.
Ennek a tökfilkónak mindig azonnal kell 🙃, valószínűleg az első százban benne volt az övé. Ezzel már neki sincs baja. Emlékeim szerint 2017 őszén dobták piacra, az első kettő képernyőhibás volt, a harmadiknak valami alaplap baja volt. Következő év tavaszán már a negyediket nyúzta, annak azóta sincs semmi baja. Neki is sokat segít, hogy vízálló...... 😆
Én addig nyúzom őket, amíg működnek, a hármasom hatévesen adta meg magát, az SE is már van vagy ötéves, de még működik. Remélem ez is kitart sokáig, nekem kell az a HOME gomb 🤗
XS-t vennék. Nagy memóriával. A piacra dobást követő fél éven belül semmiképpen nem vennék új modellt. A férjem X-ét háromszor cserélték ki.
Én egy éve egy 8-ast használok. Életem legjobb telefonjai a 3 GS, az 5C, aztán az SE volt.
Azon felhasználókhoz szól a kérdésem, akik iPhone-t használnak, vagy otthon vannak a témában.
Holnapra terveztem telefont cserélni az iPhone 11 valamelyik változatára, de közben olvastam, hogy októberben jön az iPhone 12.
Érdemes megvárni szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Hol vásároljak ruhákat?
- Ti csak magyar termelők élelmiszereit vásároljátok?
- Milyen tintapatront vásároljak a nyomtatóba?
- Hogy érhetném el, hogy kevesebbet vásároljak?
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.