Várgesztesi Villapark - ki, mit tud róla? (tudásbázis)
Mi tavaly voltunk az unokaöcsém családjával, nekik
is 3 gyermekük van , lehet kérni bababarát házat is( attól függ mennyi idősek ). Rengeteg gyerekeknek való program van ( pl.: kézműves foglalkozás, versenyek , táncház stb. )Lehet kerékpárt is bérelni, valamint sétakocsikázni is az erdőben. Két medence van kinnt, illetve van fedett fürdő.
Voltatok már?
Mi az, amire készüljek 3 gyerkőccel?
Én csak kivülről láttam, amikor Oroszlányba mentünk.
Környe mellett van, Várgesztes felé. Mindig találgattunk a párommal, hogy mi lehet. Sok kicsi házat látni, tavat és körbe van keritve.
Itt van a link!én már hallottam róla és azt mondták,hogy szupr hely!
Baráti társaságok és családok pihenéséhez, kiváló helyszínt biztosít Budapesttől 75 Km-re elhelyezkedő Várgesztesi Villapark.
A 125 házból álló park, csendes zöldövezetben, friss levegőjű erdők és gyönyörű tavak közelében található, számos szolgáltatással rendelkező üdülőfalu. Villáink Komárom-Esztergom megyében, a Vértes hegység
ölelésében Várgesztes falutól 2 km-re találhatók. Egész évben tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a szép tájak, az érintetlen természet, a sport, a történelmi és kulturális értékek szerelmeseinek. Kitűnő adottságokkal és számos lehetőséggel rendelkezünk mind a gyerekes családok, baráti társaságok, szabadidejének tartalmas eltöltéséhez, mind a konferenciák, rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához.