Vannak még káros szenvedélyektől mentes férfiak? (beszélgetés)
Egyik exem előttem rakta le a bagót fél évvel, és inni is nagyon ritkán ivott mellettem, mert én nem vagyok ennek a pártolója. Azóta az alkohol visszakerült az életébe, és bulizni is szokott, viszont hiába bagózik mindenki mellette, az nem vonzotta. A fű se volt soha jeeln az életében. Pedig akkor fiatalok voltunk és én azt vettem észre, hogy szinte már alap, hogy mindenki a fűről beszél, hogy ki mennyire volt ebben ténylegesen benne, azt nem tudom, sosem érdekelt.
Szerintem minél idősebbek vagytok, annál könnyebb olyan férfit kifogni, aki már nem iszik, max alkalmanként.
Nem elég, hogy nem fogyasztja, még utálnia is kell?
Mit kell még közösen utálni? :)
Kevés férfi van az oldalon.
Szerintem én sem maradok sokáig. :)
Igen, van ilyen, pl. a férjem és a fiam, de őket nem adom !
Mellesleg nem csak a dohány és az alkohol káros szenvedély. Van ennél rosszabb is, úgyhogy nagyon nehéz tökéletes társat találni.
Előfordul káros szenvedélyektől mentes egyed is, aki meg hótt lusta, sötéten buta, ápolatlan, stb...
A férjem nem dohányzik, nem iszik.
Nem is tudnék együtt maradni olyannal, aki igen.
Nem baj, vak tyúk is talál szemet, hátha itt van álmaid hercege.
Mondjuk azt sem ártana leírnod, hány éves legyen a nagy Ő.
További ajánlott fórumok:
- Csökkent szenvedély a párunk iránt...
- Káros szenvedéllyel élők és én
- Káros szenvedélyek - mi értelmük?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Teherbeesés előtt mi a teendő? Táplálkozás.Szervezet erősítése, vitaminok bevitele, káros szenvedélyek elhagyása...
- Egy káros szenvedélytől függő ember fel bírja mérni annyira, hogy amit csinál az rossz, hogy óvja tőle azt, akit szeret?