Vannak itt olyan párok, akik nem illenek össze a horoszkópjuk alapján? (beszélgetés)
Kicsit komplikáltabb egy teljes körű asztrológiai összevetés, mint kikeresni a csillagjegyedet az újságból.
Úgyhogy azon csodálkoznék, ha nem lennének ilyen párosok.
Nem hiszem,hogy a horoszkóp számít,főleg ilyesmiben. Egy párkapcsolat nem azon alapszik,hogy kinek mi a horoszkópja,hanem,hogy hogyan jösztök ki egymással és hogy mennyire tudtok kompromisszumokat kötni. Persze kell a bizalom,stb stb,de az már más téma. :)
Am elvileg én sem illek össze párommal a horoszkóp szerint,mégis nagyon jól megvagyunk és a kapcsolatunkban azok a dolgok működnek a legjobban,ami a horoszkóp szerint a legrosszabban kellene h működjön és szakítást kellene h eredményezzen :D Mi is már egy jó ideje együtt vagyunk :))
Ha nem látom ezt a fórumot, eszembe nem jutott volna megnézni. :D
Kb. azt írja tökély párosítás vagyunk. Reméljük így is marad. ;)
" Emellett persze rendkívül fontos az egyén temperamentuma, kompromisszumkészsége, neveltetése, iskolázottsága és még sok más, ami miatt, ha két ember szereti egymást és összekötik az életüket, akkor ez hosszú-hosszú időre szólhat. :) "
Itt a pont...
Mi is ilyen páros vagyunk!:)
Már 16 éve nyűjjük egymást,akkor csak összeillünk tán!:)
Vagy nincsenek?
Igazából gőzöm sincs. Halak és Skorpió
24-és lesz a 22. évfordulónk:)
A párom nincs ide regisztrálva. Egy ilyen címben szereplő pár fele is jó?
Mi nem illünk össze horoszkóp szerint.
Azt hiszem a csillagjegyekre gondoltál a kérdéseddel.:)
A férjem Vízöntő én pedig Szűz vagyok. Úgy néz ki, hogy ez a felállás 34. éve működik. :))))- pedig állítólag nagyon nem illenek össze.
De én úgy gondolom, hogy a csillagjegy mellett az aszcendens szerepe legalább akkora, sőt! Ha a pár aszcendense jól megfér, akkor a csillagjegyeik általi ellentétek tompulnak.
Emellett persze rendkívül fontos az egyén temperamentuma, kompromisszumkészsége, neveltetése, iskolázottsága és még sok más, ami miatt, ha két ember szereti egymást és összekötik az életüket, akkor ez hosszú-hosszú időre szólhat. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok
- Párválasztás horoszkóp alapján....ki kivel illik össze ....