Párválasztás horoszkóp alapján....ki kivel illik össze .... (beszélgetős fórum)
Az, hogy kinek mi a nap jegye csak egy apró kiragadott pont a nagy egészből, ami egy-egy ember horoszkópjába betekintést enged.
Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy az ember 30-35 éves koráig az aszcendense dominál, és kifelé az jön le mindenkinek, akkor már egy egészen "más" emberrel vagy együtt, és nem egy skorpióval pld..
De azt, hogy a szerelmével milyen jegy alapján viselkedik egy teljesen más dolog: a vénusza.
Szóval nem olyan egyszerű ez ám.. Sok-sok összetett dolog alapján határozható meg.
nekem az exem oroszlán volt és én vele illek össze állítólag. A mostani párom bika és azt mondják, hogy mi nem illünk össze. Ehhez képest az életbe nagyon megtaláltuk egymást, és ez remélem jó sokáig így is marad!!!
én amúgy vizöntő vagyok
mikor divatba jött ez a párválasztásos horoszkóp, megnéztem már, hogy mennyire illünk egymáshoz a párommal :)
húúú, egyik szerint sehogy,
másik szerint nagyon,
ezek után jót nevettem és már 34 éve vagyunk együtt, szóval nekünk volt igazunk, hogy egymást választottuk :DDD
Sziasztok!
Én is hülyeségnek tartom az egészet!
Soha nem néztem meg, hogy a hal-vízöntő párosítás mennyire illik össze, de azt tudom mondani, hogy 23 éve jóban-rosszban kitartunk egymás mellett!
amikor én férjhez mentem, akkoriban ezelőtt 23 évvel, itt Erdélyben még hire , hamva se volt a horoszkópnak..
tehát én nem tudtam, hogy Rák vagyok s a férjemről se , hogy Kos..
a horoszkópos könyvek szerint ez a legrosszabb kombináció...ő túl agressziv..tüzes jegy..én vízes..jegy ..túl érzékeny...
közbe közbe összekapunk, de ha már ennyit kíbirtunk egymás mellett, már lesz valahogy.....:)))
ha most újrakezdhetném , akkor se választanék párat a horoszkóp alapján...más egyebeket vennék figyelembe...
Ez alapján hülyeség választani.
Egyébként én mindig kifogom a halakat(:)))) ) pedig állítólag nem illünk össze...de valahogy érzékem van hozzájuk.
Én elvileg nem illek össze a skorpiókkal (mérleg vagyok), de mégis 3 hete mentem hozzá feleségül:)
Nem ez alapján választottam.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Vannak itt olyan párok, akik nem illenek össze a horoszkópjuk alapján?