Vaniliás tiramisu almával másképpen recept
345 kcal
7.6 gramm
48.7 gramm
4 db savanykás alma
egy csipet fahéj
2 teáskanál méz
4 dl 100%-os almalé
vaníliarúd -forgács
40 dkg sovány túró
10 dkg teljesőrlésű kétszersült
kókuszreszelék
mentalevél
A Vaniliás tiramisu almával másképpen elkészítési módja:
A kimagvazott , meghámozott almát cikkekre vágjuk, a fahéjat, a mézet és az almalevet felforraljuk, és ebben pároljuk a gyümöcszeleteket két percig, majd hagyjuk benne kihűlni. A vaníliát, a túrót és a fűszeres almalé felét krémesre keverjük. Egy üvegtálban vagy formában alulre egy réteg kétszersültet teszünk, és meglocsoljuk a maradék gyümölcslével. Erre rakunk egy réteg almaszeletet, illetve túrókrémet, majd még egy réteg következik az alapanyagokból. Letakarva legalább két órára tegyük a hűtőbe. A kókuszreszelékkel megszórva, mentalevéllel díszítve tállaljuk
UPDETE KÓD:3
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Ne add fel, 2008. ápr. 11. 14:41
A vaniliás tiramisu almával másképpen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.