Van valamilyen aranyér diéta? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is hasonló panazokkal kűzdök.
Csináltam egy fórumot,ahova behúzgáltam mintaétrendeket,hogy bárki aki szeretne tenni is érte elolvashassa.
Nagyon szívesen megosztom veletek,remélem segítettem.
A napi hidratálásnál félre ne értsétek nem kell reggel,délben,este 1.5l vizet meginni, csak a lúgosító csepp adagmennyisége miatt írják úgy.
Nem fontos a csepp,lehet helyette Grapefruit levét is.
Sziasztok! Hát az a helyzet, hogy voltam a dokinál 2 napja, 6.-án.Megy a diéta, sok zöldség, gyümölcs, körömvirágtea, paraffin olaj, semmi keményítős cucc, tehát krumpli, rizs,tészta stb...tej, tojás szintén kilőve, csokis termékek is...:( gáz a helyzet, 1 hónapot adott rá, hogy visszamenjen, krémet is kaptam, kúpot ne használjak...:( remélem ez segít.sok paradicsom, paradicsomlé, víz.alkohol se. muszáj végig vinnem, ha azt akarom, hogy minden rendbe jöjjön.
úgy kezdte, hogy fogytam e? mondtam, hogy igen, az is közrejátszott,főleg a szűztea miatt. mondta, hogy most tutira sikerülni fog a fogyókúrám ezzel,mert sok minden károsat megvon tőlem.fél évig legalább csinálnom kell, utána is csak ésszel
Sokféle módon lehet segíteni ezen a gondon.
Pl. torna. Leülsz és megfogod a lábujjadat, nyújtott lábbal, fejenállás, amikoris visszafelé folyik a vér. Ez ugyebár a vénás ér betegsége is, a kötőszövet gyengesége is. Ezeket kell megerősíteni.
Nagyon fontosak az ásványi anyagok, amik a szilárdságot, rugalmasságot biztosítják: kálcium, magnézium, szilícium. pl.Bioflavonoidos C vitamin.
Sok folyadék.
Ennyi jut eszembe most.
Az állómunka sokat ront a helyzeten. Medencetorna is jót tesz.
Étrend aranyér kezelésére: A legfontosabb a rostokban gazdag diéta amit a tipus
számára készült étrend biztosít.
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Tud valaki valamilyen jó joghurtos diétát?
- Szabad rágózni a diéta ideje alatt?Van valamilyen negatív hatása?
- Ajánlanátok diétázáshoz valamilyen motiváló videót vagy csajos filmet?