Van valami jó ötletetek?.... (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a választ.
Sajnálom,hogy nincs jobb megoldás.
Olyan dolog is felmerült bennem,hogy jó lenne,ha a receptekhez hozzászólásokat lehetne írni,mint más receptes fórumokon.
Ezzel sok segítséget kapnánk arra vonatkozólag,hogy kinek mi a véleménye az adott receptről,és érdemes e elkészíteni az ételt. ?
Talán Hoxa is benéz ide a fórumra,és kapunk választ,amit előre is megköszönnék.
Szia!
Sajna így működik, én is mindig mérgelődöm:-(
Sajna, tényleg újra kell írni a keresőbe:(
Nem ugrik vissza a lencséhez:)
Akkor nem tudok segíteni:(
Köszi,de nem erre gondoltam.
Hanem,ha pl. beírom a keresőbe,hogy "lencse",akkor megjelenik jó pár recept.
Ha mindegyiket végig szeretném olvasni,akkor minden egyes alkalommal be kell írnom a keresőbe a "lencse" szót.....
Nem tudok a "vissza" jellel újra a receptek közé lépni, mert nem jelenik meg az oldal.
Szia!
Jelöld be kendvencnek és vissza tudsz térni arra az oldalra.
Lehet,hogy csak én nem tudok róla,miként lehet megoldani azt,hogy ha meg akarok nézni itt a Hoxán több receptet egymás után,vagy több fórumtémát ugyanarról a dologról,stb.,ne kelljen minden egyes alkalommal a keresőbe írni?
Vagy valahogy vissza lehet lépni mint más oldalakon is?
További ajánlott fórumok:
- Van valami ötletetek nászéjszakára?
- Mindent összerág, kikapar a kutyám az udvaron.fél éves boxer van valami ötletetek hogy leszokjon róla?
- Megettünk, megittunk mindent, már csak valami jó film kéne.Van valami jó ötletetek?Jó thriller, vagy vígjáték!
- Van valami ötletetek, hogyan lehetne pénzt keresni? Akár fő-, akár mellékállásban?
- Molylepkék a panelban! Van valami jó ötletetek ellenük?
- Magassarkú csizmában hamar megfájdul elől a talpam és az újjaim van valami ötletetek erre?