Van valakinek tapasztalata magzat megfordításban terhessége során? (beszélgetés)
Nekem a 39. hét végén fordult meg.A 41. született.
A férjem zseblámpával csalogatta lefelé(azt olvastuk, hogy látják már a fényt)
A 2. lámpázós nap éjszakáján átfordult.Azt hittem kiszakad a hasam:-)
Szerintem megéri várni egy kicsit.
Sziasztok!
Erről a témáról annyi jut eszembe, hogy "anyámék" idejében a "Josdi doktor" volt az "egyetlen", aki ilyet tudott csinálni. Ez akkor nagy dolog volt, meg már csak azért is, mert a doktor távolkeleti származású, és az akkoriban olyan volt, mintha a holdról jött volna...
Ha jól tudom, még megvan, a Szt Imrében volt orvos... Ha jól emlékszem a teljes nevére Dr. Priardi Josdi, de lehet, hogy nem jól írtam...
nekem azt mondták simogatni kell a pocakot hát jó sokáig simogattam,azt mondták segítenek....37héten fordították meg Lacámat :) na ő igen bukfencezett...de sajna utána nem tetszett neki ez így :s úgy hogy rosszalkodott és sokat pihentem aztán megszokta a szentem és utána meg olyan aktív volt :) velem együtt:D
Meg ha oylan fürdötök akkor legyél vízben,de füdöruci legyen rajtad alul,és tornázzál benne...az sarok kád ha van(?)
Nekem csak átfordulásban. :)
Szülés előtt 10 nappal...
Az én esetem a következő: most vagyok 35. hetes, a babám sajnos még lábbal van a kijárat felé és ami rosszabb a dologban, hogy a méhlepény elöl van megtapadva ezért a baba arccal kifele helyezkedik el. Ígérték, hogy ha a 37. hétig nem fordul meg, megpróbálkoznak külső segítséggel. Ahhoz pedig bukfenceztetni kéne a babát, ami elég nehéz feladat.
Ha nem sikerül császár lesz a vége.
:)
nekem volt! elég volt át simogatták át mozdították,nem fáj,de nem kellemes !!
További ajánlott fórumok:
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Kaphat-e el fertőzést a magzat a háziállatoktól a terhesség idején?
- Terhesség alatti CT vizsgálat veszélyes a magzatra?
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?
- Ha a kismama a terhesség alatt sokat idegeskedik, aggódik, sír, lehangolt és rossz kedvű, milyen hatással lesz az magzatának lelkivilágára?
- Van vagy volt valakinek terhesség során több magzatvíz? Kinek mit mondott a doki? Nálunk eddig minden rendben, de félek!