Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban? (tudásbázis)
Szia!
Én most szeretnék menni Haraszti Lászlóhoz,tudnál írni róla bővebben mi történik nála, és mennyibe is kerül .
Felhívtam telefonon egy férfi nagyon kerülte ezt az infót az anyagi részét pedig rákérdeztem.
Azért nem mindegy oda megyek 10ezer forinttal aztán pofára esek,jóval több.Úgy mégis mennyit kell érte fizetni.
Nagyon rászántam magam és remélem mind lelkileg mind belső szervileg is tudunk javulást elérni.
Köszi előre is válaszod,bár látom nagyon ritkán nyilatkozik bárki is hátha....
"Lehet, hogy mégis igaz a hír, Jézus meghalt az életünkért.
Halálából feltámadott, mindnyájunknak hitet adott.
Szerettel gondolok rátok Áldott Ünnepeket Kívánok!"
:-))
Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánok,MINDENKINEK!
(::)
:D
Kivancsisagbol felmentem hipnozis videokat keresni a netre. Nemregiben irogattam errol a Larry Hypnoxrol. MIt mondjak. Elo adasban ilyet bevallalni ? Vagy nagyon meresz, vagy ennyire tud, vagy ennyire bizik magaban, vagy szeret hazardirozni. Egy biztos, bejott neki.
dontsetek el Ti.
Klinikai teszteken így vizsgálják az új gyógyszer valódi hatásosságát. A placeboval hasonlítják össze.
Mert régóta tudjuk, hogy csak az ilyen kettősvak placebokontrollált vizsgálatok alkalmasak annak eldöntésére, hogy egy gyógymód hatásos-e. A mendemondák nem számítanak.
Aha...
nézd meg ezt a videót:
...és tudd, ez is csak átverés, pedig tuti meg fog fordulni a fejedben, hogy nem az!
Illúzió.
A többi is.
És hallottál már a placebo-hatásról?
Csodákra képes. Sokszor leköröz olyan tényleges gyógyszereket, hogy :OOOOOOO
A daganatosok is 1:3-hoz eséllyel placebot kapnak, ha új gyógyszerre (kísérletire) vállalkoznak, tudom egy jóbaráttól...szerinted miért?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?