Van valakinek olyan gőzölős vasalója amit a BNV-n szoktak árulni? (tudásbázis)
Sosem számoltam, de szerintem olyan kb. 40 db-ot tudok a mostanival végigvasalni. Vasárnap óta nem vasaltam ma olyan 10-12 teljes programos mosás mennyiségénk álltam neki, épp a vége fele kellett újra töltenem... :)
Az nem zavarna, ha többször kell tölteni, csak szépen vasaljon, és jól nyomassa a gőzt, természetesen kicsi hőfokon is...
Az nekem is feltűnt, hogy elég könnyű... ezért is bizonytalanodtam el tavaly. Arra gondoltam elég sok mindent kispórolhattak belőle ami az anyagát illeti... és ez talán a tartósságát is csökkenti....
Mondjuk én azt a fajtáját venném aminek külön van a tartálya. Az ugye kb. 1-liter víz. A mostanim is ilyen. Nekem ez vált be 3 gyerkőccel + időnként 1 vő és + 1 meny jelölt "itt felejtett" ruhácskái.
Egy hadseregnél kevesebb ruha van mint nálunk naponta :)Vasalásig van amikor 3 nap után jutok, na az pont 3-4 óra egyhuzamban :(
Nekem van egy gőzállomásom Imetec, 8-9 éves. Nagyon meg vagyok (voltam) vele elégedve, de az utóbbi pár évben többször kellett javítani.
BNV-n szoktak gőzölős vasalót (gőzállomást) árusítani. Tavaly olyan 60-ezer körüli árra emlékszem.
Kérdezném azoktól akiknek van, mennyire vált be? Esetleg romlott-e már el, tudták-e szervizelni?
Jövő héten kezdődik ugyebár a BNV, vennék egyet, és ami van eltenném vésztartaléknak.
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- A férjetekre, párotokra szoktak hajtani a nők?
- Mennyi ideig szoktak gyászolni? (Fekete ruhát viselni) Vagy meddig illik?
- Akik gyermeket vállalnak, szoktak arra gondolni, hogy milyen "jót" tesznek ezzel?
- Mennyi borravalót szoktak adni egy műkörmösnek?Mi az "ideális"?
- Miről szoktak az emberek beszélgetni?