Van valakinek Acer netbookja? Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
azért, mert elhúzhatják a javítást baromi sokáig is.. és ezek megmagyarázzák hogy miért fizess ki aztán sok pénzt.
A férjem informatikus, de inkább szoftveres. Egyszer behalt a gépe, és neki nem volt műszer hozzá, hogy megnézze, hogy hol a gond.
Bevittük szervízbe. Mondták, hogy két nap múlva menjünk vissza, addigra kiszúrják a hibát. Egy hét alatt ez nem sikerült nekik.
A férjem elkérte aztán a műszert, odatette, ahová sejtette a hibát, ki is mutatta, ogy ott a bibi. Nem volt sztem két perc sem.
És a szervíz el akart kérni 5000Ft-ot a rohadt nagy semmiért. Kaptak egy ezrest, tárolási díj címén. :)
Jah, aztán a szervízes benyögte, hogy ő ezt most belátható időn belül nem tudja megcsinálni, mert nincs alkatrész.
Felmentünk a netre, megrendeltük, másnap hozta a futár... ennyi volt.
Szóval ilyenek a szervízek általában.
Légy rámenős!
Nyugodtan beírhatsz a "vendégkönyve" is. De a FV.örül az ilyen tárgyú e-maileknek. :)
Nem egy fél kg romlott almáról van szó.
Hát ahogy most kinéz, biztos nem hagyon szó nélkül a dolgot.
Én informatikai analfabétaként talátam egy csomó letölthető szoftvert az acer honlapján, hát neki is illett volna...
Ne kezdj hozzá!
Menj holnap vissza és verd a fejét a monitorba, hogy honnan töltse le a cd tartalmát.
Ha eladta, akkor szervizelje is!
Hivatkozz a Fogyasztóvédelemre.
Na, ott az oldalon kiválasztod, melyik a te géped, és szépen sorban mindent leszedsz hozzá. Hálókártya, videokártya, monitor, ha van wifi, meg a fene tudja még hogy mi kell.... természetesen a megfelelő oprendszerhez valót.
Kiírod cd-re és elmész egy másik szervízbe, a tudsz. Ha nem, akkor az gáz, mert lehet, hogy szarabb lesz a géped, mint volt. Ismereteim szerint a szervízekben nem iq bajnokok dolgoznak...
Persze, hogy garanciális, augusztusban vettük.
Nem tudod megnézni mi van a cd-n? Találtam egy acer support oldalt, ott van fent egy csomó minden, de fogalmam sincs mi kell belőle, látom nekem kell kezelésbe venni valahogy a dolgot. Egy hete várok, hogy egyáltalán kezdjen vele valamit
Akkor bamba a szervizes/eladó. :)
Tuti letölthető és azt sem hiszem, hogy nem tud segíteni.
Garanciális még a javítás?
Oda vittem szervizbe. De akkor fogalmam sincs hová tehettem. :-(
NEm lehet ezt letölteni valahonnan?
Igen volt!
Próbálj érdeklődni ott ahol vetted.
Néztem a neten is hátha találok valami infót róla, de ahol volt feltüntetve doboz tartalma, ott sem szerepelt CD.
Én vagyok ilyen hülye, vagy a szervizes?
További ajánlott fórumok:
- Akiknek van netbookja...
- Az Acer gépem kapitulált, boot disk-et keres, tud valami segíteni?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Született valakinek pajzsmirigy problémával babája? Tud valaki segíteni?
- Lehet-e műtéttel segíteni, ha valakinek rosszul beadott injekció miatt részlegesen lebénul a karja?
- Acer Emachines 725 laptopod van, tudsz segíteni?