Van valaki itt a Tesco-tól aki hosszú táppénzen van, vagy gyesen? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja valaki a tesco győri központi munkaügy telefonszámát?
Nagyon fontos lenne...
Hú,ez is durva ám!Vannak igazán "kedves" emberkék a főnökségben.Összehordta a szél a szemetet,talán épp úgy,mint nálunk!
A lényeg,hogy nem okolod magad,nem is szabad!Jobb így neked az 100!!
Maradtál a kereskedelemben?
Behal ez a fórum szerintem.
Azt gondoltam több Tecsós van köztünk és szívesen jönnek ide dumcsizni...ki tudja mi az ok?
Azt elhiszem,h többet van otthon azóta.:)
Mert gondolom bent volt ha kellett,ha nem mikor ov volt.Legalábbis nálunk ez megy.:(
Az igen,de jó!
Figyi,én nem is hallottam ilyen munkakörről,ez nem rég van,vagy csak felétek vajon?
Megírtam priviben a sztorit.
Szerintem elég durva lenne ide kiírni,hiszen adott a munkahelyem és nem akarom,hogy publikus legyen,nehogy vki elkezdjen okoskodni,h így v úgy kellett volna tennem és társai.
Én nem minden áron mennék vissza szívesen,nem tudom mi lesz még.
Nagyon kihasználtak,sz.ros pénzért állandóan nyomtuk a melót,túlóra,idegbeteg voltam,éjjel már csak a Tesco-val álmodtam,egyre kevesebb ember,de annál nagyobb elvárások.
Volt egy munkabalesetem,majd délben megírom,ha Kevinem elaludt.
Sziasztok!
Igazán aranyosak a babóid!!:)
Hány műszakban voltál?Mert nem vagyok képbe a benzinkútról.
Én állandó délelőttös voltam,hétvégék szabadok(elvileg).Ez így szuper is lett volna,ha nem csak papíron megy így.
Mióta vagy a Tecsónál?
Szeretted?/lehet hülye kérdés:))
Engem kinevettek,mert amikor odakerültem(először eladó voltam a háztarási osztályon fél évig).Imádtam menni dolizni,de nagyon.Aztán ahogy készletes lettem,egyre több lett a meló és sok minden nehezedett rám,itthon már alig voltam,állandóan bent nyomultam,h bírjam.Szépen egyre kevesebben lettünk,a meló meg több.Valahogy muszáj volt,mindenezt nevetséges fizuért.
Aztán a babaprojektünk közepette ov-m babás lett,engem akartak a helyére,de akkor már annyira sok volt az egész és úgy utáltam,hogy elkerültem azzal,hogy pocis lettem a drága kisfiúnkkal:))
Azóta boldogságom határtalan:)
Stak!
Most nézem,hogy ikreket vársz!??Gratula hozzájuk!Gondolom már nagyon várjátok!
Szia!
Én a veszprémiben,a hiperbe.
Már 2006 november óta táppénzen vagyok,2007 júniusában született meg a kisfiam,Kevin aki nemsokára betölti a 17.hónapot:)
Amúgy készletes voltam,kb 1 éve kaptam a papírt,hogy megszűnt a munkaköröm.
Mikor kezdtem 6-an voltunk a non-foodon készletesek 6 ov-vel,mostanra 1 készletes van és 3 ov.Nagyon durva!
No és Te?
Úgy látom ez a fórum nem igazán müködik!!
Jelenleg babát várok, és táppénzen vagyok.
Melyik tescoban dolgoztok?
Sziasztok!
Én is tecsós anyuka vagyok,a kisfiam most lesz 17 hós.Látom halott lett a fórum:(
További ajánlott fórumok:
- Ki mikor mondta meg a munkahelyén, hogy terhes, hogy fogadták, és mikortól van táppénzen?
- Ha táppénzen vagy nem jár gyes?
- Közcélú munkásként hetente kaptam fizetést, de most táppénzen vagyok, akkor is adják hetente a táppénzt?
- A munkáltató tudhatja-e, hogy milyen betegség miatt voltam táppénzen? (Ha igen honnan?)
- Mennyi ideig lehet hosszú távon táppénzen lenni?
- Ha januárban szülök, milyen mértékben befolyásolja a tgyás, gyed összegét, ha novemberben és decemberben táppénzen vagyok?