Ügyesen gazdálkodtam, pedig hosszú még január (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Gondoltam rá hogy felezem az adagokat, de már így is elég kevés. A nagyon minimális ételben szerintem nincs már elegendő ásványianyag, enzim, vitamin...
Egy minimális fehérjét is fogyasztanom kell, mert azért is küzdök hogy lassítsam az izom leépülést. sajnos úgy illan el mint a kámfor, a helyébe zsír van, és lóg a bőröm. nem a kinézete zavar, hanem a hatása lesz horrorisztikus.
Drágám nem azt írtam hogy csak 2 kiló felesleg van rajtam. Sokkal-de sokkal több van. Ez a + 2 rendkívül elkeserítő. Komolyan mondom annyit küzdök az egészségemért, hogy ez már felháborít sokszor.
Nem tudok böjtölni, attól szenvedek. Úgy akarok kevesebb evéssel fogyni, hogy közben hozzájusson a szervezetem mindenhez ami fontos neki. Mozgok is, de többet nem nagyon tudok. Az én koromban elég hamar elérhető az a határ, amikor nincs tovább.
Reggelre kitalálom mit tehetnék még.
Tudom. Főleg a kukoricán térdepelés.
Bánom is én mit nyomtok! A problémát nekem kell megoldani.
Nem láttam ezt a vallomást, de valószínű én is a nem bajra nyomtam volna
Két kg mégsem 20, azt leadja az ember tudatosan pikk-pakk. És Isten bizony nem a kárörvendés vezérelt volna.
Azért nem minden kerek. Írtam egy vallomást, mi szerint "Gáz van! 2 kilót híztam a télen miközben fogynom kell." Erre rögtön nyomták ketten is hogy nem baj. Ha valaki ilyen kárörvendő az őrá jó hatással van? Nem gyengíti az immunrendszerét?😀
Csúnya, rossz májú népség!😀
Feltétlen hatással bírnak ezek is. Na és a rendszeres és egyre több testmozgás. Van aki csak bekap egy tablettát és izgatottan várja a csodát. Én is bekapom, de azért engem más fából faragtak.
Neked is nagyon jó egészséget kívánok!😀
Maradjon is így.
Egy járvány megint a nyakunkon, remélhetőleg nem kell gyógyszerre sem költeni, mert az bizony húzós.
Ha hitelt kell felvenned, az már nem sikeres.
Sikeresen akkor tudsz egy hónapot zárni, ha megtakarításod van, és bármilyen kiadást fedezni tudsz, nem fog világbanki beruházásnak tűnni mondjuk egy 150 ezer Ft-os hűtő...de ugye az akár lehet 500 ezer, vagy több is.
Nekem volt, hogy nem volt áramom 3 napig, csőtörés miatt, az összes fagyasztott cucc tönkrement.
Én így gondolom, a nyugtával a napot. Még 7 napod volt tegnap a januárból. Ne történjen semmi károd, se betegség, de majd elsején vonhatsz le következtetést, jó volt-e a hónapod?
Jó érzéssel tölt el mások öröme, de magam annak a híve vagyok, nyugtával a napot!
Csak akkor mondom ki, hogy jó volt bármi, ha az adott időn túl vagyunk.
Jelen példa alapján lehet megmaradt a 1/2 havi bevétel, de lehet kipurcan a hűtő, tűzhely, mosógép és lőttek is a sikeres hónapnak.