Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ügyesen gazdálkodtam, pedig hosszú még január fórum

Ügyesen gazdálkodtam, pedig hosszú még január (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

28. 55Judit (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
tegnap 18:24

Gondoltam rá hogy felezem az adagokat, de már így is elég kevés. A nagyon minimális ételben szerintem nincs már elegendő ásványianyag, enzim, vitamin...

Egy minimális fehérjét is fogyasztanom kell, mert azért is küzdök hogy lassítsam az izom leépülést. sajnos úgy illan el mint a kámfor, a helyébe zsír van, és lóg a bőröm. nem a kinézete zavar, hanem a hatása lesz horrorisztikus.

27. 55Judit (válaszként erre: 25. - Michelle.r)
tegnap 18:19

Drágám nem azt írtam hogy csak 2 kiló felesleg van rajtam. Sokkal-de sokkal több van. Ez a + 2 rendkívül elkeserítő. Komolyan mondom annyit küzdök az egészségemért, hogy ez már felháborít sokszor.

Nem tudok böjtölni, attól szenvedek. Úgy akarok kevesebb evéssel fogyni, hogy közben hozzájusson a szervezetem mindenhez ami fontos neki. Mozgok is, de többet nem nagyon tudok. Az én koromban elég hamar elérhető az a határ, amikor nincs tovább.

Reggelre kitalálom mit tehetnék még.

26. michelle.r (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnap 16:39
Szerintem mindenkinek elég lenne kevesebb. Túl sokat eszünk, a fele is elég lenne.
25. michelle.r (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 16:37
Én is arra nyomtam. Nem fogok senkit kukoricára térdeltetni két kiló miatt. A többszöröséért igen, de ettől nem nagy varázslat megszabadulni. Hajrá! Egy-két nap böjt esetleg?
24. globus (válaszként erre: 22. - 55Judit)
tegnap 16:16
Egészség legyen, kilók nem számítanak. Na jó, kicsit...
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - 55Judit)
tegnap 16:07
Egy kedves ismerős akinek már többször adtál jó és kedves tanácsokat!
22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Globus)
tegnap 15:47

Tudom. Főleg a kukoricán térdepelés.

Bánom is én mit nyomtok! A problémát nekem kell megoldani.

21. globus (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 15:35
Én a Gáz van!-ra nyomtam nem bajt! Nincs olyan nagy gáz, hogy emiatt terdepelni kelljen. Tudod, az mennyire fáj? 😄
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:29
Köszönöm! Én is neked! Ki vagy?😀
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnap 15:24
Nagyon jó egészséget kívánok Juditka!
18. 55Judit (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnap 13:46
jav: évek óta nem működik.
17. 55Judit (válaszként erre: 15. - Enissa)
tegnap 13:46
Csak az a baj, hogy a pikk-pakk nálam évek óta működik. Mikor ez tudatosult bennem, akkor kezdtem az életmódváltásba ami mindig tart. Az étkezés mellett egyre nagyobb szerepet kap a mozgás is. Ez a 2 kiló úgy jött fel, hogy igyekszem mindig egy kicsivel kevesebbet enni, a szénhidrát egy részét zöldségre és fehérjére cserélni. 70 évesen amúgy is kevesebbre van szüksége az embernek, tudom. Mindegy. Majd megoldom. Képes vagyok rá!😀
16. Enissa (válaszként erre: 13. - 55Judit)
tegnap 13:38
Köszönöm szépen! Viszont kívánom mindenkinek!
15. Enissa (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 13:37

Nem láttam ezt a vallomást, de valószínű én is a nem bajra nyomtam volna

Két kg mégsem 20, azt leadja az ember tudatosan pikk-pakk. És Isten bizony nem a kárörvendés vezérelt volna.

14. 55Judit (válaszként erre: 12. - Enissa)
tegnap 13:34

Azért nem minden kerek. Írtam egy vallomást, mi szerint "Gáz van! 2 kilót híztam a télen miközben fogynom kell." Erre rögtön nyomták ketten is hogy nem baj. Ha valaki ilyen kárörvendő az őrá jó hatással van? Nem gyengíti az immunrendszerét?😀

Csúnya, rossz májú népség!😀

13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Enissa)
tegnap 13:29

Feltétlen hatással bírnak ezek is. Na és a rendszeres és egyre több testmozgás. Van aki csak bekap egy tablettát és izgatottan várja a csodát. Én is bekapom, de azért engem más fából faragtak.

Neked is nagyon jó egészséget kívánok!😀

12. Enissa (válaszként erre: 11. - 55Judit)
tegnap 13:18
A pozitív gondolatok is gyógyító erővel hatnak, na meg az, ha nem kell nagy tömegben utazgatni, olyan közegben dolgozni, ahol sok a beteg.
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Enissa)
tegnap 13:15
Ettől már nem tartok. Most nagyon bízom a jó immunrendszeremben.
10. Enissa (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 13:14

Maradjon is így.

Egy járvány megint a nyakunkon, remélhetőleg nem kell gyógyszerre sem költeni, mert az bizony húzós.

9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Enissa)
tegnap 13:07
Nyugdíjig van bő 2 hét. Egyensúlyozgatni kell! Eddig jól ment.😀
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Enissa)
tegnap 13:07
Ez is egy opció, ilyen alapon soha nincs egy nyugodt napja az embernek, én a tavalyi évhez viszonyítottam, akkor igen csak szűkösen éltünk :)
7. Enissa (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:00

Ha hitelt kell felvenned, az már nem sikeres.

Sikeresen akkor tudsz egy hónapot zárni, ha megtakarításod van, és bármilyen kiadást fedezni tudsz, nem fog világbanki beruházásnak tűnni mondjuk egy 150 ezer Ft-os hűtő...de ugye az akár lehet 500 ezer, vagy több is.

Nekem volt, hogy nem volt áramom 3 napig, csőtörés miatt, az összes fagyasztott cucc tönkrement.

Én így gondolom, a nyugtával a napot. Még 7 napod volt tegnap a januárból. Ne történjen semmi károd, se betegség, de majd elsején vonhatsz le következtetést, jó volt-e a hónapod?

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnap 12:49
Arra az esetre ott a hitelkártyám és részletre is tudok vele vásárolni.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:32

Jó érzéssel tölt el mások öröme, de magam annak a híve vagyok, nyugtával a napot!

Csak akkor mondom ki, hogy jó volt bármi, ha az adott időn túl vagyunk.

Jelen példa alapján lehet megmaradt a 1/2 havi bevétel, de lehet kipurcan a hűtő, tűzhely, mosógép és lőttek is a sikeres hónapnak.

tegnap 06:32
Ügyes vagy.
tegnapelőtt 22:24
Még egy hét. Ez nem olyan hosszú. Számomra inkább elrohant ez a 25 nap.
2. Myra
tegnapelőtt 21:49
Gratulálok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook