Van valaki aki saját kezűleg készített szopipárnát, vagy esetleg tudja hogyan kell és mi kell hozzá? (beszélgetős fórum)
6. Miramira77
2011. aug. 27. 20:18
Szia! Nekem van egy mikrogyöngy töltetű eladó, ha még érdekel! Alig használt.
5. d8e82b94f7
2011. júl. 28. 16:56
Értem.lemondtam a saját készítésről,úgy döntöttem veszek egyet.De azért köszönöm,hogy írtál.
4. Dina68 (válaszként erre: 2. - Szilvamama)
2011. júl. 28. 16:54
Én is vettem,nem tudom, mi a töltete,mosható a huzata,az alvásban segit most is.kaptam tartalék töltetet,nem bontottam ki,igy fogalmam sincs,miből van.
3. d8e82b94f7 (válaszként erre: 2. - Szilvamama)
2011. júl. 28. 08:23
Szia! Ez nagyon kedves tőled.Írok privit...
2. Szilvamama (válaszként erre: 1. - D8e82b94f7)
2011. júl. 27. 19:38
Szia! Ugyan nem csináltam, hanem vettem, de nekem van egy felesleges, szívesen neked adom postaköltségért, ha nem ragaszkodsz a saját készítésűhöz. Valami vattaszerűséggel van töltve, de mosható, van egy saját és egy házi készítésű huzata. 2 babánál volt használva, egy ideje áll a szekrényben, át kell mosni.
1. d8e82b94f7
2011. júl. 27. 15:58
Sziasztok!
Érdekelne,hogy van e valaki aki saját kezűleg készített a babájának,vagy esetleg ajándékba szopipárnát.
Ha igen légyszi írjon,lenne egy-két kérdésem.
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Ihat-e 1 éves baba otthon készített kakaót?
- Volt párom titokban felvételeket készített...
- Saját kezűleg készített papír karácsonyfa díszek
- Ismeri esetleg valaki az először Szamos Mátyás által készített Mátyás torta receptjét?
- Kanapéra szeretnék huzatot varrni, mert a boltban elég húzós az ára. Hol találok ehhez szabásmintát? Készített esetleg valaki ilyet már?