Van valaki aki nem akar a családjával vagy egyáltalán karácsonyozni? (beszélgetés)
Én
Vita, hiszti, ajándékozás, főzőcske, ki mit nem szeret, pasik részegek, fa díszítés, aztán leszedni, nagytakarítás, 5 féle süti
Áhhh már egy hónapja csak a kiabálás megy, ha feljön a téma
Legszívesebben elmennék wellnesselni aztán mindenki csinál, amit akar
Valamiért minden témában egyetértek veled.
Nálunk a család létszáma 2 fő. Nem élünk együtt, de minden nap látjuk egymást és megbeszéljük a dolgainkat. Mi nem bulikázunk, mindketten értelmesen töltjük a szabadidőnket is. Úgy élünk ahogy kedvünk tartja. Ebbe nem fér bele egy mese, amit egy nagy dumás kerekített valamikor, és hívei kikiáltották kötelező ünnepnek. Bocsánat!😀
Ha rokonjárásról és ajándékozásról szólna a karácsonyom, a hátam közepére nem kívánnám. A tág rokonsággal nem tartom a kapcsolatot, a szűk család pedig tényleg szűk.
Általában készítünk egy-két karácsonyi fogást, kajálunk, aztán ennyi. Ez számomra pont az a része, ami még elfogadható.
Ha végzek az ilyenkor szokásos többlet munkákkal, akkor minden mást szeretek. Itthon lesznek a távol élők, és meghívtam testvéreket is. Eszünk, kávézunk, sütizünk, beszélgetúnk.
Jóég tudja miért, ilyenkor kötelező elem a fényképalbum elővétele. 🙂
Nálunk már kezdődik, kezdődik, kezdődik a hangulat megalapozása. 46 éve minden karácsonykor veszekedés és sértődés volt a műsor. A 47. sem lesz máshogy.
Mondanám hogy utaznék a Föld másik felére, pl. Hawaii-ra erre az időre, de lassan az Antarktisszal is kiegyeznék, annyira szeretnék túllenni rajta.
Jelen!
Imádom a családomat, de karácsonyozni nagyon nem... A hátam közepére sem hiányzik a főzöcskézés, sütögetés, meg minden, ami ezzel jár. Kiver a víz, ha csak rá gondolok, de miattuk meg kell tennem, ha tetszik, ha nem. Ha rajtam múlna, ezt az egész ünnepi időszakot kihagynám és mondjuk január közepén folytatnám. A Szilveszter ugyanilyen mumus számomra. Tudom, sokan elítélnek, de ez van.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Utálom apám új családját, nem akarok velük karácsonyozni
- Nem megyek haza karácsonykor anyámhoz. Nem akarok sírva...
- - 3kg Karácsonyig...Van benned ennyi akaraterő? Mert meg tudod csinálni! Te mit gondolsz?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- Milyen egyedi, akár humoros, tréfás ötleteitek vannak karácsonyi ajándéknak?