Van rá valami módszer, hogy lányom szülessen? (tudásbázis)
Igazad van, tényleg "ne dumálj"! :)
2 fiam van, egy testvérem, az is fiú. A férjemnek van egy öccse és ugyan van egy nővére is, de annak is 2 fia van.
Még a kutya is fiú nálunk.
Én vagyok itt egyedül nő, és elmondhatom piszok szar!
sziasztok!
tudom ne dumáljak mert nekem egy lányom és egy fiam van :)))))
de szerintem ez nem lehet kérdés hogy milyen nemű gyerekem legyen
lány vagy fiu
szerintem mindegy
sőt
mikor mi csináltuk őket :)))
nem is érdekelt hogy milyen neműek legyenek csak az egészség
pedig a párom családjában csak lányok vannak mig nálunk pedig vegyes
tehát lehett 50-50 % hogy a második fiu lesz-vagy lány
csak nem érdekelt
szültem és kész
ha lány lett volna az is jó lett volna
sőt csak azért nem szültem volna 3-at hogy majd a két lány után legyen egy fiam is
szerintem nem lényeg milyen nemű csak egészséges legyen
az számit
Mesterséges megtermékenyitésnél szét tudják választani az y-okat az x-ektől. Az egyik nehezebb mint a másik, és valami speckó centrifugával külön tudják őket választani.
Ha jól emlékszem.
A másik módszer: amikor katona voltam azoknak a tiszteknek akik hosszabb ideig voltak lokátoron kivétel nélkül lányuk volt! Már több embertől hallottam, hogy a nagy dózisú rádióhullámok nagyon károsítják szegény kis y-okat.
Amúgy meg az a biztos ha örökbefogadsz egy kislányt.:)
Nézzétek meg:
Ennél a Fogamzásnaptárnál(Kínai)az anya születési évét kell beírni! (a többinél a táblázatban a kor alapján lehet keresni, de nem mindegy, hogy már betöltötte valaki az évet, vagy még nem!)
Akinél néztem, mindenkinél bejött!!!
Sok sikert!
Olvasd el a 3. hozzászólásomat.Mi a szerint csináltuk a kisfiúnkat és nekünk bevált.De van abban valami, amit Csibe78 is ajánlott,így azt is kipróbálhatod.
Sok sikert!!!!!
Csak 1 módszer van.
Szülni, szülni, szülni...Aztán vagy, vagy.
Majd írd meg, ha már tudjátok, mi lett!:-)
Lényeg, hogy meglegyen mindene és egészséges legyen.
Erre én is kíváncsi vagyok!
Ha sikerül valakinek valamelyik módszerrel, akkor írja meg!:-)
Mindenről az apák tehetnek, ugyanis ők határozzák meg a születendő gyermek nemét. Ha a petesejtet X kromoszómájú hímivarsejt termékenyíti meg kislány lesz, ha Y akkor kisfiú. Ha tehát befolyásolni akrajuk, akkor ravaszkodnunk kell. Az Y kromoszómájú spermiumok nagyobb számban termelődnek, farokrészük hosszabb és így gyorsabban "úsznak", az X kromoszómájúak azonban hosszabb életűek, nagyobb tűrőképességűek.
Ha tehát kislányt szeretnél: a várható fogamzás előtti héten szeretkezz minnél többet, így csökkenteni tudod a spermák számát. Peteérés előtt két nappal azonban állj le, illetve gondoskodj arról, hogy több spermium ne juthasson be a méhbe. Ugyanis az Y-ok kb. 48 órán belül "meghalnak", míg az X-ek életképessebbek. Esetleg egy kis savas hüvelyölítéssel lehet segíteni (1 evőkanál ecet vagy tejsav 1/2 l vízhez). Ettől ugyanis az Y-ok mozgása lelassul.
Ha kisfiút akarsz, akkor tüszőrepedés előtt fogd vissza magad, így nem maradnak kitartó X-ek. Majd a kiszámított napon mindent bele. Ezzel a módszerrel nagyobb a spermaszám, a gyorabb Y-osok pedig előnyben vannak. Segíthetsz nekik egy kis lúgos fürdővel is (1 teáskanál szódabikarbóna 1/2 liter vízhez. Ebben ugyanis jól érzik magukat.
:) Sok szerencsét!!!
A kínai fogamzásnaptár szerint nekem most lányom van,pedig nem!!!!!
Nagyon sok módszer ismeretes manapság,hogy tuti fiad vagy tuti lányod legyen,de én nem hiszek bennük.Persze próbálkozni azért lehet:-)
Talán egy nőgyógyászt kellene megkérdezni,hogy ezeknek van-e alapja?
Nekem két tippem van.Mi a szerint csináltuk a kisfiúnkat és nekünk bevált.
Az egyik: páros napon készülnek a kisfiúk,páratlan napon a kislányok(Tesómék is így csinálták mind a két gyermeküket és nekik bevált).
A másik: menstruáció utáni első idő kb.15 napig,közép ideig(bár ez attól is függ milyen hosszú a ciklusod)lesznek a kisfiúk,második,az az menstruáció előtti 15 nap pedig a lányok ideje.
Én ezt a két lehetőséget hallottam,mi ezt tartottuk (mindkettőt)fiú készítés alatt és nekünk bevállt.
Bár allítólag mindegy,mert ugye te csak x krómoszómát adsz bele,így a párodon dől vagy bukik,hogy x-et vagy y-t ad bele(képletesen értve).
Sok szerencsét és sok sikert!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Tud valaki valami jó módszert izzadás ellen?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- A barátnőm ma volt ultrahangon, a baba feje nagyobb a normálisnál. Van még remény, hogy egészségesen szülessen meg?
- Rossz sztereotípiák! Egy fiú után elvárják az emberek, hogy lány szülessen?
- Tudnátok segíteni? Lányom 2éves, és sokszor székrekedés kínozza! Házi módszereket várnék