Van rá esély, hogy változtasson a véleményén? (beszélgetés)
Nemrég határozta el, mebeszéltük, állítólag most egyedüllétre van szüksége, tőlem független okokból.
Látok benne potenciált, de egyelőre szerintem pihentetném a dolgot, aztán majd meglátom mit hoz a jövő. Kicsit elvette a kedvemet az egésztől, de lehet ez is csak átmeneti.
Véleményem szerint egy döntés,pláne egy életvitelbeli hosszútávú döntés minden esetben megalapozott,ha nem kisegítőbe járta ki a 8-at,akkor nem buta,okkal döntött így.
Mikor határozta el,mi volt az oka,kibeszéltétek,vagy csak körvonalazta,vagy nem beszéltetek róla?Lehet hogy csak szimplán gátlásos,mert esetleg dohányzik,vagy rohad az összes foga,és emiatt nem tud csőrözni,vagy szégyelli,így ezért is lehet partiképtelen,vagy esetleg nem elég magabiztos a férfiasságában,mert kicsi a füle.
Ha látsz benne potenciált,akkor kapacitáld,irányítsd,beszéld rá dolgokra,hogy kiderüljön mire alkalmas és mire nem.Ha csak a kirakati kollekciót nézegeted,azzal nem laksz jól,egyébként is a saját nevelés profibb egy egy eseti kapcsolatnál.
Köszi, nincs kapcsolata ebben biztos vagyok, viszont zárkózott az tény.
Várni nem várok rá, ilyen bizonytalanra nincs miért várnom, csak elgondolkodtam, hogy vajon mi történhet még. De valószínűleg az van amit mondasz, hogy nem lehet ezt még tudni.
Az, hogy neked tetszik, az egy dolog. Hogy se veled, se mással nem akar kapcsolatot: vagy túlságosan zárkózott tipus, vagy valóban van már komoly kapcsolata.
Ettől még idővel ez utóbbi változhat, de nem feltétlenül a te irányodba. Ezt senki sem tudhatja előre. Még ő sem.
Szerintem felejtős, ne várj rá.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához?
- Mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány jár egy 20 éves fiúval?
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Öngyikosság. Van aki azt mondja gyávaság, van aki azt hogy erre erős emberek képesek. Neked mi a véleményed?
- Van esély, hogy változtasson?
- Mellrák a 65 éves nagyanyámnál - Esély, gondolatok, tapasztalatok, vélemények másoktól