Van esély, hogy változtasson? (beszélgetős fórum)
15. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 02:38
Menjetek együtt kocsmába!
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Enissa)
jún. 15. 21:05
Ja igen, így értettem én is. Hogy ő akarja így.
13. birebora (válaszként erre: 11. - Enissa)
jún. 15. 18:53
Ott a pont. Úgy látszik a haverok fontosabbak.
12. birebora (válaszként erre: 11. - Enissa)
jún. 15. 18:53
Ott a pont. Úgy látszik a haverok fontosabbak.
11. Enissa (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 18:51
Nem a haverok viszik el, ő dönt mellettük. Ha veled akarna lenni, 1 traktorral nem tudnál elvontatni. Ne ámítsd Magad!
jún. 15. 18:39
Nem akarom én teljesen lekötni, nem is muszáj összeköltözni, csak szeretnék vele több időt tölteni. Tudom, hogy ő is szeret velem lenni, ragaszkodik hozzám, mégis "elviszik" a haverok. :((
9. semleges
jún. 15. 18:30
Szerintem nincs. Szeret egyedül lenni. Ilyen van.
8. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 17:25
18 évesen volt egy 36 évessel kapcsolatom, úgy berendezkedett már magának, hogy az sem volt mindegy, a lábtörlő melyik oldalára teszem a cipőmet. :(((
7. fülemüledal
jún. 15. 16:57
Ismertem ilyen férfit, csak akkor kapálózott, mikor már eü problémák miatt rászorult a nőre.
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Enissa)
jún. 15. 14:26
Ó, ha láttam volna a válaszod, én már nem is írtam volna semmit.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 14:25
Ebből a kevéske információból én arra gondolok, hogy neki elég a mostani laza kapcsolat. Sok éve az ivós haverok az elsők. Nincs az a férfi, aki eléjük helyezne egy nőt. Még ha szereti akkor se! Viszont ha majd érzi hogy már nem olyan aktív, nehezére esik ellátnia magát, mondjuk arra számít hogy a későbbiekben legyen aki gondoskodik róla, akkor talán ritkítja a baráti találkozókat, és megy majd utánad mint a pulikutyi. 😉 Addig meg két választásod van, vagy elfogadod így, vagy lépsz ha te más életet szeretnél.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 14:23
Valószínű nem érzed ebben a státuszbanjól magad, ha azt írják többen , igen változott valaki, vagy azt, hogy nem hallottak még ilyenről, attól még a te partnered az lesz, aki.
Ha jó így,fogadd el, ha nem ne pazarold az idődet rá.
Ne feledd, egy életed van, és az nagyon gyorsan elszáll, nem éri meg hosszasan reménykedni.
3. globus
jún. 15. 14:08
Ha túl sokat volt egyedül, ennek oka lehet, hpgy jól érete magát így. Azért lássuk be, 50-60 évesen már lehetnek rigolyái az embernek (nekünk is van), bárki máshoz alkalmazkodni fáradságos munka.
Ha el tudod fogadni ilyennek, akkor vágj bele. Ha viszont úgy gondolod, hogy hátha megváltozik-inkább ne.
2. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 15. 14:02
Nem fog már változni ennyi idősen.
jún. 15. 13:50
Kb.fél éves kapcsolatban vagyok egy középkorú (inkább nyugdíjhoz közelítő) "bohém" férfivel.Szeretünk együtt lenni,mégis túl gyakran választja az italozós, haveros estéket, helyettem. Majdnem egész életében szabad ember volt, most próbálkozunk a párkapcsolattal, de úgy érzem, nem tudja magát elkötelezni. Mit gondoltok, észbe kap, hogy ő is megöregszik majd, és jó lenne egy társ, vagy ő ez a típus, és kész? Kérlek, adjatok tanácsot, mit tegyek? Az ultimátum nem hiszem, hogy jóra vezet. Bevallom, nagyon szeretem, és hosszú távra tervezek vele. Van esetleg ilyen ismerősötök?
További ajánlott fórumok:
- Hogy változtassak az érzéseimen?
- Hogy és min változtassak?
- Rossz elalvási szokásokon hogyan változtassak, hogy ne sérüljön a gyermek?
- Van rá esély, hogy változtasson a véleményén?
- Mit csináljak, hogy centikből is fogyjak? Kilók szépen mennek le, viszont centiméterbe mérve nem fogyok. Min változtassak?
- Hogy változtassam meg magam olyanra, mint régen voltam?